samotna.mama 0 Report post Posted May 17, 2020 Jestem pod ścianą i nie wiem już co robić więc wpisuję się tutaj. Do poniedziałku 18maja mamy ostateczny termin spłaty przesuniety z piątku, chodzi o zaległość za wynajem. Umowa jest podpisywana okazjonalna u notariusza, wynajmujący; chociaż nie chce nikogo obrażać, jest robotem i dłużej nie poczeka. Do tej pory sobie radziłam ale zostałam zwolniona. Czy ktoś byłby w stanie nam pomóc finansowo? Share this post Link to post Share on other sites
Ukredytowani.pl 5 Report post Posted May 20, 2020 Witam, Link do zbiórki poproszę. Na zbiórce odpowiednie dokumenty do wglądu. 1 samotna.mama reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
samotna.mama 0 Report post Posted May 20, 2020 Nie bardzo rozumiem o jaki link chodzi? Share this post Link to post Share on other sites
samotna.mama 0 Report post Posted May 20, 2020 5 minut temu, Ukredytowani.pl napisał: Witam, Link do zbiórki poproszę. Na zbiórce odpowiednie dokumenty do wglądu. ? Share this post Link to post Share on other sites
Ukredytowani.pl 5 Report post Posted May 20, 2020 Sugeruję utworzyć zbiórkę społecznościową na pomagam.pl czy zrzutka.pl tam trzeba dodać skany dokumentów a tutaj na forum tylko krótko opisać sprawę i dać linka, pozdrawiam Share this post Link to post Share on other sites
samotna.mama 0 Report post Posted May 20, 2020 14 minut temu, Ukredytowani.pl napisał: Sugeruję utworzyć zbiórkę społecznościową na pomagam.pl czy zrzutka.pl tam trzeba dodać skany dokumentów a tutaj na forum tylko krótko opisać sprawę i dać linka, pozdrawiam Wolałabym żeby to została prywatna sprawa Pierwszy raz utworzylam taką prośbę Share this post Link to post Share on other sites