tunia 3 Report post Posted March 5, 2020 Szukam dobrej drukarni w Łodzi.... Mam do zrealizowania w firmie sporo wydruków. Kogo doradzicie? Share this post Link to post Share on other sites
martaam 1 Report post Posted March 5, 2020 Bardzo dobrą durkarnia jest drukarnia Fingerprint https://www.fingerprint.pl/ - drukarnia, która posiada nawet własne studio graficzne. Działa stacjonarnie ale równeiż realizuje zamówienie przez internet ( ostatnio preferuje tego typu zamawianie wydruków bo jest wygodniejsze). Możecie u nich wydrukować ulotki, wizytówki, katalogi, kalendarze, banery, plakaty i inne materiały reklamowe w dobrej cenie, porównywałam sobie ceny z innymi drukarniami i było niedrogo. . Mają również bardzo sprawną, szybką realizację, co mi osobiscie odpowiada. Nie ma tutaj opoźnien jakie bywają w innych drukarniach. Share this post Link to post Share on other sites
bwilkinson 0 Report post Posted March 6, 2020 Świetnie, że nie ma opóźnień. To mnie denerwuje najbardziej. Share this post Link to post Share on other sites