martaam 1 Report post Posted March 3, 2020 Jak w temacie.... Jaka muzyka leci u Was na głośnikach> Czego warto jest posłuchać? Share this post Link to post Share on other sites
tunia 3 Report post Posted March 3, 2020 Aktualnie gun-shy · Grizzly Bear - fajna ekipa rocka alternatywnego, nie są popularni ale muzykę tworza całkiem dobrą. Szkoda, z nie będą w tym roku grali w Polsce, grali z tego co wiem rok temu na Openerze. Swoją drogą zastanawiam sie nad wybraniem się na Opener. Chciałem rok temu ale tak się złożyło, ze nie miałem możliwości bo po prostu nie potrafiłem się zorganizować z czasem i zastanawiam się czy nie pojechać na Openera w tym roku szczególnie,ze będzie grało wielu dobrych artystów. No i pytanie czy kupować bilety teraz czy trochę poczekać? https://www.ticketmaster.pl/festiwale/wszystko-festiwale/10101/events Share this post Link to post Share on other sites
Zakamarka 0 Report post Posted March 5, 2020 Aktualnie nie słucham niczego, ale ostatnio mam loty na muzykę filmową. Share this post Link to post Share on other sites