Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.
Polityka Prywatności    Jak wyłączyć cookies? AKCEPTUJĘ
Jump to content
Sign in to follow this  
jami

Mięśnie i treningi

Recommended Posts

Możecie sobie sprawdzić stronę https://www.fitpark.pl , na której znajdziecie ofertę firmy FitPark, czyli renomowanego polskiego producenta siłowni zewnętrznych, placów zabaw, małej architektury miejskiej i rozwiązań rekreacyjnych. Firma projektuje i produkuje wszystkie urządzenia we własnym zakładzie, wszelkie informacje znajdziecie na stronie. 

Macie swoje ulubione zajęcia fitness? 😍 Ja coraz częściej myślę o jakimś regularnym ruchu, bo siedzenie przy biurku mnie dobija. Znalazłam  takie miejsce  jak siłownia   Zdrofit i chyba się przejdę na pierwszy raz zobaczyć, jak to wygląda?  

Korzyści dla aktywnych pań są równie imponujące i wcale nie muszą oznaczać nadmiernego przyrostu masy. Obawy przed niechcianą rozbudową sylwetki są nieuzasadnione, ponieważ za taki efekt odpowiada przede wszystkim specyficzny trening i dieta z nadwyżką kaloryczną, a nie sama kreatyna.