Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.
Polityka Prywatności    Jak wyłączyć cookies? AKCEPTUJĘ
Jump to content
Sign in to follow this  
tunia

Gdzie na wakacje

Recommended Posts

Planuję wyjazd w   góry , dlatego interesuje mnie   hotel pieniny  i natrafiłam na SPA Budowlani, które oferuje ciekawą ofertę zarówno na nocleg, jak i na strefę SPA. Zastanawiam się, czy to dobre miejsce na spokojny weekend w górach?

Poznań to idealne miasto na weekend, szczególnie jak się trafi dobry nocleg. Ja zatrzymałem się w Apartamentach Browar Old Town - Nowe Zoo Poznań i bardzo polecam, czysto, nowocześnie, z kuchnią, a do tego lokalizacja praktycznie w centrum.

Myślę o tym, żeby zasugerować w pracy wyjazd integracyjny, bo naprawdę przydałoby się trochę wspólnego czasu poza biurem. Natrafiłam na wyjazdy incentive i brzmi to bardzo ciekawie. Czy takie wyjazdy faktycznie pomagają zbudować lepszą atmosferę w zespole?

Wyjazdy są oczywiście super sprawą - ale co zrobić, gdy podczas takiego wyjazdu zepsuje nam się auto? Zdecydowanie warto wiedzieć, do kogo zgłosić się po pomoc. Jedną z takich firm jest Pomoc drogowa i holowanie Warszawa 24h - Zakrzewski: https://zakrzewski-holowanie.pl/ .

Edited by yogi

Podczas zimowego wyjazdu w Tatry nie zawsze hotel lub pensjonat musi być jedyną opcją noclegową. Domki do wynajęcia dają większą niezależność i często więcej przestrzeni dla grupy lub rodziny. To może być praktyczne, szczególnie gdy planujesz aktywne dni na świeżym powietrzu. Sprawdź dostępne domki na https://zajazdfurmanski.pl/domki/

Od jakiegoś czasu regularnie czytam blog podróżniczy Jeżdżę z Głową i naprawdę zmienił moje podejście do wyjazdów. Trafiłem na stronę jezdzezglowa.pl i od tamtej pory korzystam z ich porad przy planowaniu każdej podróży. Świetnie pokazują jak zwiedzać taniej, ale bez rezygnowania z jakości. Dużo praktycznych wskazówek i realne doświadczenia zamiast teorii.

Edited by JacekMol

Jeśli myślicie o wakacjach w Polsce, to polecam rozważyć Hanza Pałac SPA. Ostatnio znajoma opowiadała mi, jak świetnie się tam bawiła — sauna japońska zrobiła na niej ogromne wrażenie, a zabiegi SPA były rewelacyjne. Z tego co wiem, mają też różne pakiety pobytowe, więc można zaplanować romantyczny weekend lub po prostu relaksujący wypoczynek. Klimat pałacu i okolica pełna natury brzmią idealnie na weekendowy reset. Możecie zerknąć na ich ofertę pokoi hotel bory tucholskie, serio warto!