tunia 3 Report post Posted January 5, 2020 Witam forumowiczów. W przyszłym roku jest kilka koncertów na jakie chcielibyśmy wybrać się z mężem ale zastanawiamy się gdzie warto kupować bilety na koncerty.... Doradzicie? Share this post Link to post Share on other sites
pebs 1 Report post Posted January 9, 2020 Najlepiej przez internet. Sam kiedyś kupowałem stacjonarnie w Empiku, potem jednak przerzuciłem sie na kupowanie w sieci z uwagi na to, ze jest szybsze oraz serwis ticketmaster ma usługę presale. O której mozesz poczytać sobie na tej stronie: https://www.ticketmaster.pl/feature/presale/ Jest to oficjalna przedsprzedaż na minimum 24 godziny przed wypuszczeniem biletów do oficjalnej sprzedaży Dzieki temu chronisz się przed sytuacją w której ktos moze wykupić Ci bilet na koncert, który Cię interesuje. Share this post Link to post Share on other sites
evertgleason 0 Report post Posted January 13, 2020 Kupowanie biletów w internecie jest dobrym pomysłem? Share this post Link to post Share on other sites