Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.
Polityka Prywatności    Jak wyłączyć cookies? AKCEPTUJĘ
Jump to content
Sign in to follow this  
Mariusz_P

rezygnacja z konta - MultiBank

Recommended Posts

Kilka dni temu byłem w Multi Banku, aby zamknąć rachunek, z którego tak naprawdę prawie w ogóle korzystałem ale muszę przyznać, ze byłem zaskoczony ich profesjonalizmem - gdyby nie fakt, że posiadam konto w mBanku i tam mam kredyty, z pewnością zostałbym przy MultiBanku. Już od wejścia do placówki pracownicy przyjęli mnie bardzo życzliwie, nic się nie zmieniło nawet, gdy oznajmiłem jaki jest cel mojej wizyty;)

Rozmawiał ze mną sam kierownik placówki w osobnym pokoju, starając się przekonać mnie oczywiście do pozostania przy ich rachunku, naprawdę czułem się wyjątkowo i wiem, że innymi produktami byłoby podobnie. Mimo odmowy nikt mnie nie obrażał, czy też ignorował wręcz przeciwnie, prosili o wskazówki dotyczące ich funkcjonowania i możliwość wprowadzenia zmian itp. Powiem szczerze, że pierwszy raz spotkałem się z takim podejściem do klienta. A miałem już konta w kilku bankach. 

Zgadza się - niemiecka bankowość. Wszak udziały (70%) w BRE Banku właściciela mBanku i Multi Banku ma niemiecki Commerzbank AG. Coś nawet słyszałem że będą chcieli połączyć mBank i Multi Bank w jedno, pożyjemy, zobaczymy.