PiotrDuda 0 Report post Posted October 11, 2019 Dzień dobry, podobno Fundusz Korona daje pożyczkę hipoteczną w wysokości do 25krotności wynagrodzenia netto tylko trzeba posiadać dodatkowo działalność - oświadczyć. Sprawdził to ktoś? Dobra oferta? Share this post Link to post Share on other sites
latwaratka 0 Report post Posted October 18, 2019 Słaba w takim razie ta hipoteka jeśli średnia pożyczka na podstawie pensji uśrednionej (2500 - 3000) wynosić będzie ok 60-80 tys. Pokaż mi hipotekę wartą 80 tys kpina a nie pożyczka Share this post Link to post Share on other sites
cremin.cleora 0 Report post Posted November 19, 2019 Zgadzam się w 100% z powyższą wypowiedzią. Wolne żarty! Share this post Link to post Share on other sites
PiotrDuda 0 Report post Posted December 4, 2019 a jak liczą zdolność inne firmy pozabankowe? kogo polecicie? Branie w takich firmach jak Fundusz Korona np. 150 tys wymaga odpowiednich dochodów, przecież trzeba to oddać. Pożyczanie to nie zabawa. U mnie jest sprawa zagmatwana bo mam wpis firmy pożyczkowej a oni wpisali się na drugim miejscu. Pierwszą wtedy mogłem spłacić - niecałe 40 tys. Hipotekę ustanowili jako dwukrotność. Share this post Link to post Share on other sites
keli 0 Report post Posted February 23, 2020 Witam. Jeśli szukacie sposobu na ulokowanie swoich środków oraz na pomnożenie kapitału to polecam wam fundusz inwestycyjny vienna . Warto powierzyć swoje środki instytucji, która zna się na pomnażaniu kapitału na giełdzie, gdzie samemu możemy mieć ogromne problemy. Share this post Link to post Share on other sites