anula19881 0 Report post Posted August 22, 2019 Witam, Chcielibyśmy z mężem wziąć kredyt hipoteczny (ok. 250 000 zł) na rozbudowę domu. Mąż zatrudniony na umowę na czas nieokreślony na kwotę około 3000 netto, natomiast ja dopiero w lipcu podjęłam pracę w firmie brata ( od sierpnia mam umowę na czas nieokreślony i miesięczne wynagrodzenie to 2800 zł netto). Mamy na utrzymaniu 2 dzieci. Jak Państwo myślicie czy jest szansa aby bank przyznał nam kredyt? Share this post Link to post Share on other sites
milagros1233 0 Report post Posted September 1, 2019 W dniu 22.08.2019 o 16:30, anula19881 napisał: Witam, Chcielibyśmy z mężem wziąć kredyt hipoteczny (ok. 250 000 zł) na rozbudowę domu. Mąż zatrudniony na umowę na czas nieokreślony na kwotę około 3000 netto, natomiast ja dopiero w lipcu podjęłam pracę w firmie brata ( od sierpnia mam umowę na czas nieokreślony i miesięczne wynagrodzenie to 2800 zł netto). Mamy na utrzymaniu 2 dzieci. Jak Państwo myślicie czy jest szansa aby bank przyznał nam kredyt? Witam, podłączam się do zapytania. Z mężem staramy się o kredyt na mieszkanie. Mamy zarobki jak u anuli 19881, różnica jest taka, że ja mam umowę na czas określony, do końca października. Nie mamy jeszcze dzieci. Czy u nas jest szansa? Share this post Link to post Share on other sites
bookmajster 0 Report post Posted September 2, 2019 Nie wywróży tutaj tego nikt, to zawsze jest ustalane w jakiś dziwny sposób i przy takich parametrach jeden dostanie a drugi nie. Dzwon do banku i w kilka minut dostaniesz odpowiedz Share this post Link to post Share on other sites
EFINS KAMIL NAWROCKI 0 Report post Posted October 6, 2019 Zapraszamy do kontaktu z naszym biurem wykonamy kalkulacje i sprawdzimy zdolność kredytową. Współpracujemy z 25 bankami i mamy możliwości negocjacyjne. tel. 509 309 314 lub www.efins.pl Share this post Link to post Share on other sites
kerdzia 0 Report post Posted October 31, 2019 Zalecam skorzystać z symulacji kredytowej czyli kalkulatora kredytowego możesz go znaleźć na tym serwisie : https://www.kredyty-gotowkowe.net/porownanie-kredytow-i-pozyczek-gotowkowych.html dodatkowo na tym serwisie znajdziesz inne informacje o treści kredytów. Share this post Link to post Share on other sites
Szybka Gotówka 0 Report post Posted December 11, 2019 Najprostszym sposobem na orientacyjne oszacowanie swojej zdolności kredytowej jest określenie sumy, jaka pozostaje miesięcznie z uzyskanych przychodów po odjęciu od nich wszystkich wydatków. Jeśli pozostaje Ci np. około 1000 zł, to znaczy, że mniej więcej taką ratę kredytu będziesz w stanie regulować każdego miesiąca. Poza tym, przy ubieganiu się o kwotę powyżej 100 tys. złotych, liczy się również wiarygodność kredytową, która dotyczy wcześniejszych zobowiązań i ich spłaty. Share this post Link to post Share on other sites
aylaheidenreich 0 Report post Posted December 17, 2019 Czy zawsze warto brać kredyt? Share this post Link to post Share on other sites