Guest Jakub Report post Posted June 19, 2019 Witam,Poszukuję inwestora, który chciałbym we mnie zainwestować.Jestem studentem zaocznym WSB w Poznaniu na kierunku informatyka.Dwa lata zajmuje się jako technik teleinformatyk montażami internetu światłowodowego, koncentrycznego oraz radiowego, naprawą, konserwacją i rzeczami związanymi z informatyką. Mam 22 lata i niestety przyjeżdżając do miasta że wsi musiałem sam się utrzymać co zmusiło mnie do wzięcia chwilówki. Błędem było spłacanie jednej drugą z czego wynikło 6 tysięcy długu w chwilówkach.Zgłaszam się z prośbą czy jest ktoś zainteresowany inwestycją we mnie. Na chwilę obecną nie jestem w stanie spłacać dodatkowych rat, opłacam mieszkanie, szkołę, paliwo i życie ale wiem że inwestycją we mnie opłaci się. Pożyczkę 6 tysięcy mogę spłacić w kilku transzach bądź za kilkanaście miesięcy. Aktualnie robię kurs CCNA i jestem nastawiony na samo rozwój więc wiem że będę mógł zarobić dużo i oddać pieniądze z odsetkami. Jestem w stanie związać się z kimś umową. Jeżeli ktoś może mi pomóc to proszę o kontakt pod numerem 737171930 (jeżeli nie odbiorę proszę o SMS) możemy się nawet spotkać i porozmawiać, ponieważ zadłużenia mnie przytłaczają i chce się z nich uwolnić.Pozdrawiam Share this post Link to post Share on other sites