Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.
Polityka Prywatności    Jak wyłączyć cookies? AKCEPTUJĘ
Jump to content
Sign in to follow this  
Jarmen

Dostalem swieza umowe i chce wziac kredyt potrzebuje info

Recommended Posts

Witam, 

Zmienilem prace na lepsza, poprzednia zakonczylem 17.03.2019, nowy pracodawca zapewnil mi szkolenia niezbedne do pracy, i od tego tygodnia dostalem umowe na czas nieokreslony, zarabiam 3200netto, czy wiecie gdzie moge wziac kredyt ? Mam ciaglosc pracy z tym ze za okres szkolenia dostalem umowe o dzielo gdzie dostawalem po 2000netto co tez mam udokumentowane. Chcialbym wziac 50-60tys bo chce zrobic remont mieszkania i dolozyc do auta.  Pozdrawiam

Edited by Jarmen

Tez chętnie się dowiem więcej na ten temat. Proszę o wskazówki i porady. Będzie to cenne dla mnie i ułatwi mi sprawę ?Kązda wskazówka na wagę złota. Z góry dzieckuję

Guest Ekspert-Kredytowy

Istnieją pewne rozwiązania, jeśli sytuacja w BIK jest w porządku, to jak najbardziej możemy starać się o finansowanie, jednak najlepiej o szczegółach porozmawiać przez telefon. [...]

Edited by admin
Proszę nie umieszczać telefonów.

Z racji stabilnej sytuacji zawodowej oraz umowy na czas nieokreślony, masz dobre podstawy do ubiegania się o kredyt. Warto rozważyć ofertę banków, które uwzględniają również dochody z umów o dzieło, zwłaszcza jeśli masz dokumentację potwierdzającą te dochody. Przed złożeniem wniosku, sprawdź również swoją zdolność kredytową oraz porównaj oferty różnych banków, aby znaleźć najkorzystniejsze warunki kredytowe.

https://hushoffice.com/pl/product/hushfree-m/

Czyszczenie BIK – czy ktoś ma z tym jakieś doświadczenia? Staram się podnieść swoją ocenę w BIK, aby poprawić szanse na kredyt. Na https://confia.pl/ znalazłem ofertę, ale nadal nie jestem pewien, czy warto. Jakie efekty przyniosło to w Waszym przypadku?