Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.
Polityka Prywatności    Jak wyłączyć cookies? AKCEPTUJĘ
Jump to content
  • 0
AgnieszkaDoradca

Karty kredytowe - Marzec 2019 - zestawienie najlepszych ofert

Question

Zestawienie Kart Kredytowych na Marzec 2019:

image.png

Millennium Visa/Master Card  -  Swoboda i elastyczność finansowa dzięki dodatkowym środkom w ramach limitu kredytowego do 15 000 zł.

image.png

City Handlowy - Karta Kredytowa 0% - Jedyna karta kredytowa w Polsce bez opłaty za wydanie i użytkowanie z dostępem do:

Blisko 300 rabatów - Dostępnych w ponad 5 000 punktów i online. Rabaty aż w 5 kategoriach!

Ponad 200 nagród - Za transakcje u partnerów Priceless Specials zbierasz punkty i wymieniasz na nagrody!

Niezliczonych niespodzianek - Dostęp do przedsprzedaży na największe koncerty i więcej!

Wygodnych rat  - Każdą transakcję na min. 100 zł możesz rozłożyć na wygodne raty!

image.png

Santander Consumer Bank - TurboKarta  - Korzyści:

- zwrot 3% za paliwo i 1% za inne zakupy - nawet do 30 zł co miesiąc

- możliwość korzystania z karty za darmo

- bezpieczne podróże z bezpłatnym pakietem car assistance

- karta kredytowa dostępna bez wychodzenia z domu

- stały dostęp do pieniędzy

- szybkie i wygodne płatności zbliżeniowe

- możliwość korzystania z ofert promocyjnych Visa Oferty

- wiele możliwości spłaty karty

- brak odsetek nawet do 54 dni

- możliwość spłaty w ratach

- dodatkowe karty dla bliskich

- całodobowy dostęp do informacji o karcie w Bankowości Internetowej i przez telefon

Zestawienie będzie aktualizowane raz w miesiącu. W razie pytań, ewentualnej rady i pomocy zapraszam do kontaktu.
Pozdrawiam Agnieszka

image.png

1 answer to this question

Recommended Posts

• 0

Ja nie posiadam i nie chcialabym posiadac karty kredytowej. Zwykla karta platnicza mi wystarcza i bez niej nie moge sie obyc. Korzystam z niej dosc czesto ale i dla mnie opcja debetu nie wchodzi w rachube. Nie przespalabym chyba spokojnie jednej nocy.....

Wiem, ze ktoś powie , ze jest to łatwy kredyt. Ale moim zdaniem nie warto jest jej utrzymywać skoro są na przykład pożyczki społecznościowe:

https://www.futurecapital.pl/pozyczki-pozabankowe

W ten sposób również można otrzymać pożyczke prosto oraz z niskim oprocentowaniem.