igaa 0 Report post Posted October 27, 2023 Ja tam się nie zna, ale słyszałam, że jak chodzi o okna , jak i dodatki okienne - to sporo do zaoferowania ma firma Europlast. Na nich ponoć można naprawdę polegać , bo w ofercie mają opłacalne, nowoczesne i niezawodne rozwiązania. Także warto to sprawdzić... Share this post Link to post Share on other sites
Kołcz22 0 Report post Posted November 26, 2023 Postaw na żaluzje lub rolety z oferty tego producenta zwłaszcza jeśli na jakość i niezawodność oraz atrakcyjne stawki które masz tutaj https://www.drutex.pl/. Wszystko to mają w swojej ofercie i dzięki nim stworzysz piękne wnętrze oraz przyjazny dom. Idealny partner do takich zakupów. Share this post Link to post Share on other sites
sonecka 0 Report post Posted April 25 Powiem wam, że okna tczew to firma, na którą można liczyć w kwestii wymiany okien. Dzięki nim mój dom stał się bardziej energooszczędny i estetyczny. Polecam ich usługi każdemu, kto szuka solidnego wykonawcy. Share this post Link to post Share on other sites
igaa 0 Report post Posted October 2 Jak chodzi o mnie, to też teraz szukałam różne praktyczne rozwiązania i znalazłam chociażby żaluzje poziome wrocław proponowane u firmy Roltex. Zastanawiam się nad tym czy właśnie nie zdecydować się na nie? Co mi radzicie? Share this post Link to post Share on other sites