mariano 0 Report post Posted March 19, 2013 Witam, znalazłem ostatnio link do pożyczki bez BIK http://pozyczkaprzezinternetbezbik.pl/pozyczki-bez-bik/ Myślę że to całkiem niezła możliwość wzięcia pożyczki a wy co o tym myślicie? Share this post Link to post Share on other sites
Witek 27 Report post Posted March 19, 2013 Weż nie spamuj, przecież tam są tylko reklamy na tej podstronie... Share this post Link to post Share on other sites
Waldi 1 Report post Posted July 3, 2013 Weż nie spamuj, przecież tam są tylko reklamy na tej podstronie... Nie wiem czemu sie rzucasz, ja wlasnie skorzystalem ostatnio z ich oferty i wzialem kredyt online bez bik - 6 tysiecy zlotych dostalem do reki. RSO naprawde korzystne...w banku bym niestety nie otrzymal zadnej pozyczki, bo jestem w BIKu notowany;/ Share this post Link to post Share on other sites
żabcia123 0 Report post Posted July 5, 2014 Dużo korzystniejszą ofertę można znależc tu: ofertybezbik.pl Przede wszystkim warunki są bardzo korzystne, a i podejście do klienta jest na wysokim poziomie. FIrma sprawdzona, bo sama korzystałam. Share this post Link to post Share on other sites
Guest bezbiku Report post Posted August 4, 2014 Na stronie KUKUS.PL macie kalkulator - tam pokazuje wam oferty bez BIK Polecam - ja skorzystałem Share this post Link to post Share on other sites