Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.
Polityka Prywatności    Jak wyłączyć cookies? AKCEPTUJĘ
Jump to content
Sign in to follow this  
ponury

Eurobank - opinie o kredytach

Recommended Posts

Kolejni geszefciarze, ostatnio nie zabłysnęli swym "produktem kredytowym", jak to przeczytałem, zraziłem się do nich na max. Ciekawe, czy teraz zmienili swoją politykę, czy dalej kuszą klientów nierealnym opropcentowaniem i dowalają jakąś polise ubezpieczeniową na wiele tysięcy, czy się chce czy nie? Zmądrzeli czy nie? Poniżej link do sprawy, Napiszcie, czy coś się zmieniło.

fhttp://wyborcza.biz/finanse/1,105684,8967651,Kredyt_gotowkowy_na_9_proc__w_Eurobanku__Raczej_zapomnij.html

Nie wiem, może to kwestia wizerunku, ale mnie jakoś Eurobank z tymi czerwieniami odrzuca. Nie czuję się tam jak w banku, tylko jak w jakimś kredytowym fastfoodowym barze. Te czerwone krzesełka, na których siedzą jakieś panny w żakietach, plastikowe banery, atmosfera. Widać, że idą na masówkę i przeciętnego klienta (nie, że ja jestem jakiś klient od private banking), ale lubię, kiedy za bankiem ciągnie się wizerunek pieniądza, tu czegoś takiego nie ma.

To prawda, że kredyt hipoteczny eurobanku najczęściej mieści się w środku stawki najtańszych kredytów. Jednak z drugiej strony, ostatnio było trochę taniej za sprawą tzw. letniej Promocji Hipoteki. Marże kredytowe zaczynały się wtedy od 1,3%.