ponury 2 Report post Posted September 12, 2012 Kolejni geszefciarze, ostatnio nie zabłysnęli swym "produktem kredytowym", jak to przeczytałem, zraziłem się do nich na max. Ciekawe, czy teraz zmienili swoją politykę, czy dalej kuszą klientów nierealnym opropcentowaniem i dowalają jakąś polise ubezpieczeniową na wiele tysięcy, czy się chce czy nie? Zmądrzeli czy nie? Poniżej link do sprawy, Napiszcie, czy coś się zmieniło. fhttp://wyborcza.biz/finanse/1,105684,8967651,Kredyt_gotowkowy_na_9_proc__w_Eurobanku__Raczej_zapomnij.html Share this post Link to post Share on other sites
markus 1 Report post Posted September 23, 2012 Nie wiem, może to kwestia wizerunku, ale mnie jakoś Eurobank z tymi czerwieniami odrzuca. Nie czuję się tam jak w banku, tylko jak w jakimś kredytowym fastfoodowym barze. Te czerwone krzesełka, na których siedzą jakieś panny w żakietach, plastikowe banery, atmosfera. Widać, że idą na masówkę i przeciętnego klienta (nie, że ja jestem jakiś klient od private banking), ale lubię, kiedy za bankiem ciągnie się wizerunek pieniądza, tu czegoś takiego nie ma. Share this post Link to post Share on other sites
Jareks 0 Report post Posted October 24, 2013 Brał ktoś z Was w Eurobanku kredyt cash back? Jak dokładnie jest w praktyce z tym, że 5%raty wraca do nas? Share this post Link to post Share on other sites
bulek12 1 Report post Posted December 27, 2013 Może kredyt w tym banku nie jest jakiś fatalny, ale też nie jest to na pewno najlepszy produkt na rynku. Share this post Link to post Share on other sites
darcy 0 Report post Posted September 15, 2015 To prawda, że kredyt hipoteczny eurobanku najczęściej mieści się w środku stawki najtańszych kredytów. Jednak z drugiej strony, ostatnio było trochę taniej za sprawą tzw. letniej Promocji Hipoteki. Marże kredytowe zaczynały się wtedy od 1,3%. Share this post Link to post Share on other sites