Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.
Polityka Prywatności    Jak wyłączyć cookies? AKCEPTUJĘ
Jump to content
Sign in to follow this  
Guest serjtankian

Kredyt w SKOK

Recommended Posts

Guest serjtankian

Witam,

Poszukuję kredytu gotówkowego w SKOK i chciałbym zapytać, czy są na forum osoby, zajmujące się kredytami w SKOK, od razu mówię, że nie ma możliwości na kredyt w innych bankach ze względu na bardzo dużą ilość złożonych zapytań (pow. 10) Pytam też o kredyt w SKOK, ponieważ w styczbiu otrzymałem kredyt w SKOK Jaworzno, który jest reguralnie spłacany, dlatego może tam w wyniku dobrej współpracy pojawiłaby się możliwość. Poniżej schemat. 

Kwota kredytu - 5000-1000
Okres kredytowania - 24-48
Kwoty 3 ostatnio otrzymanych wynagrodzeń/świadczeń: 3000
Rozbicie dochodu na podstawę i dodatki/premie - kwotowo (jeśli występuje) - Nie
Źródło uzyskiwania dochodów - Umowa zlecenie
Łączny okres zatrudnienia u obecnego pracodawcy - od kiedy i do kiedy trwa - Od 2014 na czas nieokreślony 
Nazwa banku, do którego wpływa wynagrodzenie - Millenium
Wiek kredytobiorcy/kredytobiorców - 25
Województwo zamieszkania - Małopolska
Aktualna kwota kredytów pozostałych do spłaty ok. 35000
Aktualna kwota miesięcznych zobowiązań kredytowych- 1280
Historia w BIK(czy były kredyty i czy były poprawnie obsługiwane, punktacja w BIK) - Nie znam
Gdzie były składane wnioski kredytowe w ostatnich 3 miesiącach - Pow. 10

Jeśli chodzi o wynagrodzenie jakie otrzymuję, to odbywa się to na takiej zasadzie, że w danym miesiącu otrzymuję wpływ na konto 10. dnia miesiąca i ostatniego dnia tego samego miesiąca. Kolejy miesiąc jest bez wpływów, a następny ponownie z dwoma wpływami. W wyniku tego czasami zdarza się opóźnienie w spłacie raty kredytu max 10-dniowe.

Jeśli chodzi o otrzymanie kredytu, to w miarę możliwości zależy mi na tym, abym mógł go otrzymać na podstawie wyciągów z konta, ponieważ posiałem gdzieś umowę z pracodawcą, a na zaświadczenie o zatrudnieniu musiałbym czekać ok. miesiąc czasu. W chwili obecbej nie mam możliwości pobrania raportu bik

W związku z powyższym proszę o ocenę z Państwa strony i ewentualne oferty.

Pozdrawiam.

Może styknie ci pożyczka w banku Raiffeisen. Nie trzeba zaświadczeń o zarobkach (wystarczy dowód) a pożyczka jest nieoprocentowana i można ją spłacać przez 2 lata. Rrso - 2,88%