alidiana 0 Report post Posted October 16, 2018 Cześć, TMF Group jest globalnym dostawcą usług biznesowych dla firm działających lokalnie oraz na całym świecie. Dzięki bogatej sieci klientów na całym świecie, bo działają w ponad 80 krajach, mogą zaoferować bogatą wiedzę i doświadczenie zdobyte na różnych lokalnych rynkach. Oferują oni usługi, niezależnie od wielkości i charakteru przedsiębiorstwa. W ich ofercie możemy znaleźć usługi takie jak - prowadzenie księgowości, obsługa kadr, czy bardziej złożone jak sekurytyzacja czy rejestracja adresu połączona z prowadzeniem korespondencji. Gdyby kogoś z was zainteresowała ich oferta, to więcej szczegółów możecie znaleźć na stronie - https://www.tmf-group.com/pl-pl/services/companies/corporate-secretarial/registered-office-address-and-mail-handling/ Share this post Link to post Share on other sites
bartek443 0 Report post Posted October 16, 2018 Pierwszy raz słyszę na temat tej firmy. Myślę że ta firma za mało jeszcze w reklamę zainwestowała. Share this post Link to post Share on other sites
dareek3 0 Report post Posted October 17, 2018 Też mi się tak wydaje, że jeszcze za mało się reklamują, bo też o nich nic nie słyszałem Share this post Link to post Share on other sites