Guest Anna Report post Posted September 14, 2018 Witam serdecznie Potrzebuje pomocy finansowej na lekarstwa jestem w ciąży zostałam kompletnie sama bez pracy u bez pomocy najbliższych mi osób proszę ludzi o dobrym sercu pomóżcie. Walczę z nadczynnościa tarczycy, nerwica serca, półpasiec miałam, wysokie ciśnienie proszę o pomoc jak znajdę pracę po porodzie oddam. Share this post Link to post Share on other sites
Ukredytowani.pl 5 Report post Posted September 16, 2018 Witaj Aniu, Napisz coś więcej, pracowałaś wcześniej i cię zwolnili? Co z ojcem dziecka? Dlaczego najbliżsi nie mogą ci pomóc? Share this post Link to post Share on other sites
donitka 0 Report post Posted September 21, 2018 W takiej sytuacji dobrym rozwiązaniem może okazać się pożyczka ratalna, gdyż w szybkim czasie dostaniesz pewną kwotę pieniędzy a potem możesz ją spłacać na spokojnie. Oczywiście to nie jest jedyne rozwiązanie warto udać się do miejsc dla samotnych matek i innych instytucji, które pomagają osobą bez środków do życia. Share this post Link to post Share on other sites