Fifa 0 Report post Posted February 13, 2013 Nawet 10-krotnie wzrasta zainteresowanie akcesoriami erotycznymi przed walentynkami. Wbrew pozorom klientami internetowych sklepów oferujących taki asortyment są kobiety. Mężczyżni erotyczne gadżety kupują jednak znacznie częściej przed dniem Świętego Walentego. W internetowym sklepie erotycznym Fun Factory sprzedaż przed 14 lutegogeneruje aż połowę całorocznych przychodów. W tym roku hitem wśródprezentów dla mężczyzn są pierścienie erekcji i stymulator Cobra. Kobiety spodziewać mogą się tzw. kulek gejszy smartballs w kolorze czerwonym oraz pulsatora stronic. Czas przed walentynkami co roku jest też gorący w sklepie z bielizną kontri.pl. Liczba odwiedzin witryny wzrasta wtedy aż 10-krotnie. Kobiety swoim partnerom kupują najczęściej finezyjne bokserki, panowie odwdzięczają się seksownymi koszulkami, gorsetami czy bodystocking Wzmożony ruch jest też w dostarczających paczki firmach. Zamiast zakupów w sexshopie Polacy wybierają erotyczne akcesoria w sklepie internetowym. Zamiast u kuriera paczkę z wibratorem wolą odebrać w paczkomacie. - Podstawową przewagąsieci, ważną szczególnie przy zakupie kategoriiproduktów wybieranych na prezenty walentynkowe, jest dyskrecja. Rynekproduktów erotycznych "soft" rośnie bardzo dynamicznie. Polacy chcąkupować bieliznę, intymne gadżety, specjalne kosmetyki, ale wycieczka dotradycyjnego sklepu z taką ofertą jest wciąż dużą barierą. Dlategoznacznie chętniej kupujemy takie produkty w sklepach internetowych -mówi Jacek Siekierczak z firmy Paczkomaty InPost. Źrodło: wp.pl Share this post Link to post Share on other sites
intro 0 Report post Posted November 23, 2014 Zupelnie o czymś innym myślałem, gdy zobaczyłem tytuł wątku... Share this post Link to post Share on other sites
maras 0 Report post Posted November 23, 2014 Ja też myślałem, że o coś innego chodzi, ale generalnie zgadzam się z autorem. Share this post Link to post Share on other sites
mmkaj 0 Report post Posted November 27, 2014 Muszę powiedzieć, że ja też. Share this post Link to post Share on other sites
tunia 3 Report post Posted December 2, 2014 bardzo ciekawa wypowiedz Share this post Link to post Share on other sites
dodbroker1 0 Report post Posted January 23, 2015 ciekawy temat Share this post Link to post Share on other sites
Noria 0 Report post Posted January 23, 2015 Ja również, po tytule spodziewałam się zgoła innego rozwinięcia, a tu proszę fikuśne majteczki i figlarne akcesoria Muszę przyznać lubię i fikuśne i figlarne gadżety Share this post Link to post Share on other sites
kys 0 Report post Posted February 13, 2015 Takie sklepy powstają nawet w kawalerkach. Klientami sa nawet młodzi ludzie, kupujący na prezenty 18-stek, wieczory kawalerskie, rynek rośnie, każdy szuka nowych doznań Share this post Link to post Share on other sites
pebs 1 Report post Posted February 16, 2015 ciekawy temat Share this post Link to post Share on other sites
elementarny 0 Report post Posted April 3, 2015 Dołączam się do innych - zupełnie innego tematu się spodziewałem Share this post Link to post Share on other sites
latajacydywan 0 Report post Posted May 10, 2015 uu coz to za goracy temat hehehe , zaraz sobie kupie gumowy defibrylator antyposlizgowy z wbudowanym tarciem bocznym Share this post Link to post Share on other sites
Lasota9 0 Report post Posted March 6, 2016 Bo są spoko polecam zerknąć tutaj https://megami.eu/ Share this post Link to post Share on other sites
Dorota 0 Report post Posted June 28, 2016 w sklepie internetowym nikt na nas nie patrzy, a seks - bądż co bądż - jest poniekąd tematem tabu Share this post Link to post Share on other sites
jocelyn 0 Report post Posted April 6, 2017 Dlatego sklepy internetowe są takie popularne Share this post Link to post Share on other sites
ramana 2 Report post Posted April 17, 2017 rzeczywiście ciekawe spostrzeżenie Share this post Link to post Share on other sites
Zakamarka 0 Report post Posted May 11, 2017 zaintrygowało mnie to, ciekawe Share this post Link to post Share on other sites
Antosia32 0 Report post Posted August 26, 2019 Jak prezent na walentynki to warto zerknąć na propozycje w sieci na https://randkuj.my/prezent-na-walentynki . Prezenty tego typu są fajne i praktyczne, zawsze się sprawdzają w upominki dla najbliższych on i ona jako para. Share this post Link to post Share on other sites
elton90 0 Report post Posted March 11, 2020 A co sądzicie o zabawkach analnych https://www.area69.pl/akcesoria-analne? Dzięki temu, że korki analne, wibratory czy kulki wykonane są z delikatnej masy żelowej lub silikonu medycznego, użytkownik zdobywa nie tylko gwarancję komfortu, ale i bezpieczeństwa użytkowania oraz bezproblemowego utrzymania akcesoriów analnych w odpowiednich warunkach higienicznych. Share this post Link to post Share on other sites
robin81 0 Report post Posted March 13, 2020 Strasznie podoba mi się wykorzystywanie gadżetów! Share this post Link to post Share on other sites
Zakamarka 0 Report post Posted March 14, 2020 Myślałam, że wątek będzie o czymś zupełnie innym. No cóż. Share this post Link to post Share on other sites
maras 0 Report post Posted April 28, 2021 Różnego rodzaju gadżety erotyczne, to naprawdę super sprawa. Wiele osób decyduje się bowiem na tego typu rozwiązanie. Tutaj https://naszseks.pl/co-to-jest-dildo-i-jak-go-uzywac/ warto sobie zerknąć. Macie tam dokładnie wszystko opisane, jeśli chodzi o dildo. Nie tylko dowiecie się co to jest, ale również jak go używać. Share this post Link to post Share on other sites