ruku 0 Report post Posted May 13, 2018 cześć, posiadam aktualnie zobowiązania w mbank raty 511zł, pekao 311zł, oraz santander rata za tel 112zł. Umowa o pracę na czas nieokreślony dochód netto 2300-2550zł, w zależności od premii. Interesuje mnie 11.000 na naprawę samochodu, chcę kredyt z jak najdłuższą opcją spłaty, tak by rata wynosiła maksymalnie 200-210zł. Orientowałem się w różnych bankach - mbank, pekao sa itd itp, ale nie mam zdolności, przez zaciągnięte wyżej kredyty. jestem w stanie to spłacać z niczym nie zalegam, raty są spłacane nawet przed czasem. Jest tutaj ktoś w stanie zaoferować mi w/w pieniądze w dogodnych warunkach? Jeżeli oferta będzie atrakcyjna może być też konsolidacja, jeśli to w czymś pomoże. pozdrawiam, łukasz Share this post Link to post Share on other sites
adamoitaliano 0 Report post Posted May 13, 2018 Możesz spróbować w jakiejś firmie pożyczkowej. Niestety koszt takiej pożyczki będzie wtedy wyższy - coś za coś... Share this post Link to post Share on other sites
ruku 0 Report post Posted May 13, 2018 Bardzo satysfakcjonująca odpowiedź. ;-) Może podpowiesz, która taka firma oferuje dłuższy okres spłaty? Share this post Link to post Share on other sites