Lilianka 0 Report post Posted March 12, 2018 Cześć! Ostatnio miałam wypadek samochodowy, jakiś facet wjechał w mój samochód... Ubezpieczyciel moim zdaniem chce wypłacić mi zbyt małe odszkodowanie i chce odwołać się od jego decyzji... pomożecie mi? Co mam zrobić? Share this post Link to post Share on other sites
Mumia 0 Report post Posted March 22, 2018 Myślę, że najlepiej zrobisz udając się do prawnika - specjalisty od spraw odszkodowań. Po prostu. A swoją drogą zastanawiam się co możemy zrobić, aby takich przykrych sytuacji uniknąć. Share this post Link to post Share on other sites
Robotek1521 0 Report post Posted March 22, 2018 A myśleliście o tym by zapisać się do akademii bezpiecznej jazdy? Może to by pomogło? Share this post Link to post Share on other sites
ulala 0 Report post Posted April 20, 2018 Ja także polecam Ci udać się do prawnika- specjalisty który doradzi Ci jakie masz zająć stanowisko. Samej może Ci być bardzo ciężko uzyskać cokolwiek. Od siebie mogę Ci polecić http://odszkodowania123.pl/ . Mi już pomogli dlatego na pewno pomogą i tobie. Share this post Link to post Share on other sites