Anna1999 0 Report post Posted February 21, 2018 Siemka, szukam kancelarii windykacyjenj,jestem zła, nie wiem co mam robić w swojej sytuacji. Chce aby moja sprawa byłą prowadzona przez kogoś kto ma już doświadczenie w podobnych zdarzeniach. Możecie mi kogoś polecić? Czy iść od razu do prawnika? Share this post Link to post Share on other sites
Fabio 57 Report post Posted February 25, 2018 Poszukaj prawnika w swojej okolicy lub dokładnie opisz problem tutaj. Czasami jakiś prawnik odpowie na pytanie ale konkretne. Share this post Link to post Share on other sites
Ydorea 0 Report post Posted February 26, 2018 (edited) https://www.aif.com.pl/windykacja/ może oni ? Edited February 26, 2018 by Ydorea Share this post Link to post Share on other sites
mimimo 0 Report post Posted June 24, 2019 a o co dokładnie chodzi? Ja miałam sprawę o dochodzenie odszkodowania i prowadziła ją kancelaria z Katowic (Pan Paweł Dratwa) - ale pytanie czego dotyczy Twój problem? Share this post Link to post Share on other sites
kys 0 Report post Posted June 27, 2019 Jak się kończą takie sprawy, warto zaczynać procesy? Share this post Link to post Share on other sites