lama 0 Report post Posted January 24, 2018 Witam, Jesteśmy młodym małżeństwem z Małopolski. Rozglądamy się za swoim pierwszym mieszkaniem, ale nie wiemy czy opłaca się teraz pakować w kredyty- gdy nie mamy rozwiniętej swojej kariery. Domy w Tarnowskich górach, które oglądamy są bardzo drogie, ale to nasze marzenie, żeby zamieszkać w tych okolicach... Proszę o radę dla żółtodzioba w temacie kredytu i mieszkania Pozdrawiam!N. Share this post Link to post Share on other sites
superBoguslawa 0 Report post Posted January 25, 2018 Z perspektywy czasu i pieniędzy, które wydałam na wynajem mieszkania mogę stwierdzić, że lepiej opłacałoby się wziąć kredyt i teraz go spłacać zamiast płacić za wynajem i utrzymywać komuś w tej cenie inne mieszkanie. Share this post Link to post Share on other sites
Mirekman 0 Report post Posted August 29, 2018 Jeżeli jesteście z Wrocławia, to polecałbym zajrzeć na targi mieszkaniowe, które odbędą się 6 i 7 października w Hali Stulecia przy ulicy Wystawowej 1. Więcej informacji uzyskać możecie pod tym adresem: https://www.mieszkaniowi.pl/targi-mieszkaniowe/wroclaw/ . Oprócz ofert licznych Wystawców oraz możliwych do uzyskania przez uczestników rabatów będą seminaria i porady dotyczące właśnie takich problemów, jakie tutaj poruszacie – może więc to być doskonała okazja na uzyskanie nieco wiedzy w tym temacie. Wstęp jest naturalnie bezpłatny. Share this post Link to post Share on other sites
jerryberry 0 Report post Posted September 30, 2018 Mi w wyborze oferty kredytu konsolidacyjnego pomogli doradcy z https://habzafinanse.com.pl/kredyt-konsolidacyjny/ oferują pomoc klientom indywidualnym jak i firmom. Eksperci najpierw szczegółowo zapoznają się z potrzebami klienta, później przedstawiają oferty kredytów a także negocjują warunki z bankiem, można również liczyć na pomoc przy załatwianiu formalności. Share this post Link to post Share on other sites
celeste 0 Report post Posted October 3, 2018 Lepiej wsiąść kredyt i mieszkać na swoim, niż za kilka lat wynajmu pozostać z niczym. W Gdańsku w sąsiedztwie Oliwskiego Parku powstaje kameralne Osiedle, takie mieszkania gdańsk oliwa to marzenie niejednej rodziny. Osiedle, to 7 budynków i ponad sto komfortowych mieszkań. Share this post Link to post Share on other sites