madraglowa 0 Report post Posted January 24, 2018 Mam takiego pecha że urlop mogę wziąć tylko w zimie. Szukam ogłoszeń typuibiza last minute. Jeżeli macie namiar na międzynarodowego touroperatora specjalizującego się w destynacji hiszpańskiej to będę też wdzięczna. Mam nadzieje że szybko coś znajdę. Share this post Link to post Share on other sites
superBoguslawa 0 Report post Posted January 25, 2018 Na zimę polecam przynajmniej Teneryfę, a jeśli nie to może jakieś azjatyckie kierunki? Co prawda są zdecydowanie droższe, ale jakiś last może akurat się znajdzie. Share this post Link to post Share on other sites
myron02 0 Report post Posted October 25, 2020 Często wybieram wakacje nad jeziorem, ponieważ ten teren daje wiele możliwości, jak na przykład spacery po lesie i dróżkach, jazda rowerem, bieganie, pływanie, żeglowanie i wiele innych atrakcji. ___________________________________ domki ślesin Share this post Link to post Share on other sites
Zocha3 1 Report post Posted October 26, 2020 Popularnym kierunkiem jest też Egipt, a od niedawna coraz częściej słyszy się o Tajlandii, Wietnamie czy innych kierunkach azjatyckich. Warto aktywnie wypocząć w cieple! ___________________________________ przeprowadzka formalności Share this post Link to post Share on other sites
obeier 0 Report post Posted November 2, 2020 Można szukać ofert last minute, wtedy często trafia się na atrakcyjne ceny i fajne kierunki wakacyjne. Share this post Link to post Share on other sites
Kamila 0 Report post Posted January 13, 2021 A organizujecie jakieś wyjazdy dla swoich dzieci? Ja wpadłam na stronę agencji https://www.all4you.edu.pl/, która zajmuje się właśnie organizacją takich wyjazdów (obozów, kolonii itd.). Wydaje mi się, że jeśli korzysta się z pomocy takich firm, to nie trzeba praktycznie o nic się obawiać. Share this post Link to post Share on other sites
keslie 0 Report post Posted January 21, 2021 Spontaniczne wyjazdy są najlepsze jak dla mnie, zresztą przy covidzie ciężko cokolwiek zaplanować tak szczerze mówiąc. U mnie zawsze jest opcja na wypad na kajaki, każdy z rodziny to lubi:) Macie może swój sprzęt, własne kajaki? Ja to zainwestowałam właśnie w taki zakup. Także i znajdzie się u mnie niejedna kamizelka asekuracyjna, zadbajcie o bezpieczeństwo na wodzie. Share this post Link to post Share on other sites
kindzia65 0 Report post Posted April 16, 2021 Jak planujesz jakiś dłuższy wyjazd to ja bym ci jednak polecała też ubezpieczenie podróżne wykupić. Tutaj https://mielec-ubezpieczenia.pl/ masz artykuły w tym temacie, różne sytuacje się zdarzają i warto mieć jakieś zabezpieczenie w razie czego. Ja tak robię zawsze. Share this post Link to post Share on other sites
Siennna0 0 Report post Posted May 10, 2021 Najlepsza opcja w sumie, nawet i na dwa-trzy dni warto wyjechać na wycieczkę jak jest fajna pogoda. Ja mam kilka swoich ulubionych kierunków, ale też mieszkam na Mazurach więc jak coś to mogę wybrać się nad jezioro. Dużo pływam kajakiem, też deska i wiosło to bardzo dobra opcja. W sam raz na wypoczynek nad wodą, a pływanie jest bardzo łatwe. Share this post Link to post Share on other sites
fortal 0 Report post Posted May 28, 2021 Jak szykujecie się na wyjazd gdzieś to ja wam też polecam wykupić ubezpieczenie podróżne. Nie jest ono drogie a w razie czego dostaniecie odszkodowanie, tutaj https://kalkulatorubezpieczen.pl/ macie stronę na której znajdziecie kilka artykułów na ten temat. Share this post Link to post Share on other sites
widlo 0 Report post Posted May 29, 2021 zzacznijmy od tego czy chcesz ywjachć w kraju czy za granice? Share this post Link to post Share on other sites