dolnoslazaczka 0 Report post Posted January 18, 2018 Cześć poratujcie zastanawiam się czy w tym roku nie zrobić sobie na chacie elewacji z betonu architektonicznego. Jestem zwolenniczką surowych i nowoczesnych rozwiązań. Nie wiem jednak jak długo taka elewacja wytrzymuje. Może ktoś jest zorientowany w tym temacie i chciałby się wypowiedzieć? Share this post Link to post Share on other sites
Mumia 0 Report post Posted March 26, 2018 Myślę, że jeżeli tylko zwrócisz się do jakiejś profesjonalnej firmy w tym zakresie, na pewno dobrze Ci poradzą. Moim zdaniem taki surowy beton bardzo dobrze się prezentuje. Share this post Link to post Share on other sites
Robotek1521 0 Report post Posted March 26, 2018 Ja jeszcze pomyślałbym o eleganckich, estetycznych blachach. Spójrz sobie na takie blachy dekoracyjne nierdzewne, w sam raz na fasadę. Myślę, że to jeden z lepszych pomysłów. Share this post Link to post Share on other sites
lila87 0 Report post Posted December 30, 2019 Każdy ma inny pomysł na elewację, niektóre jednak co jakiś czas potrzebują renowacji i poprawek, aby wyglądać jak nowe. Sami tak mamy i zastanawiamy się nad firmą https://rs-mal.pl/malowanie-elewacji-wadowice/ , która wykonuje coś takiego. Share this post Link to post Share on other sites