tunia 3 Report post Posted January 4, 2018 Czy wstawianie implantu boli? Ile trwa? oraz czy jest bardzo drogie? Może ktoś wstawiał? Share this post Link to post Share on other sites
martaam 1 Report post Posted January 4, 2018 Postaram sie odpowiedzieć na Twoje pytania Nie, nie boli. Wszystko jest wykonywane w całkowitym znieczuleniu. Wstawianie trwa kilka wizyt. Koszt zalezy od rodzaju implantu oraz od systemu implantologicznego Tak więc najlepiej bedzie porozmawiać z lekarzem stomatologiem. Skontaktuj się z tą kliniką: http://www.zietekclinic.com/ - jest to znana klinika implantologiczna. Powinni Ci odpowiedzieć na Twoje wątpliwości. Share this post Link to post Share on other sites
Fuksja 0 Report post Posted January 5, 2018 Ja nie powiedziałabym, że nie boli, bo dla mnie nieprzyjemne są wszystkie zabiegi dentystyczne. Za implant jedynki zapłaciła 3000zł Share this post Link to post Share on other sites
Waldi 1 Report post Posted September 24, 2018 Hmm to moze zalezy do kogo sie chodzi na wstawienie implanta? Moja zona byla u dr Beaty Świątkowskiej - ale wstawiala jej dwojke nie jedynke. Zaplacila wiecej, bo 3500 ale implant ma tytanowy. Nie bolalo ja nic - no ale zawsze brala znieczulenie. Jak chcesz wiecej informacji jak to wyglada to kliknij i sprawdz. To opis tego, jak zaklada sie implant i co potem. Pozdrawiam. Share this post Link to post Share on other sites