Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.
Polityka Prywatności    Jak wyłączyć cookies? AKCEPTUJĘ
Jump to content
Sign in to follow this  
Guest oppo

Praca za granicą, kredyt w Polsce

Recommended Posts

Guest oppo

Witam,

Pracuję za granicą, zarobki waluta EUR.

Kwota 10 000 - 20 000 zł.
Czy jest możliwe gdzieś wzięcie kredytu / pożyczki w Polsce ?
Przeglądnąłem parę informacji nt. banków, mało który udziela. Deutsche miał pomóc ale ostatecznie tylko na hipoteczny, co mnie nie interesuje.

Sprawdziłem Wonga, mogą to ogarnąć ale tam za wzięcie kredytu 10 tys, spłata 13 tys po roku, trochę sporo.

Czy ma ktoś jakieś informację dla osoby chcącej wziąć kredyt / pożyczkę w Polsce, pracując na umowę o pracę w EU i mającą zarobki w walucie Eur ?

Dzięki z góry

Zarabiasz 10000-20000 zł i chcesz brać chwilówki w Wonga? Nie rób jaj na forum. Jeżeli chcesz kredyt hipoteczny to inna rozmowa. Jeżeli jesteś w kraju EU ponad rok to weż kredyt tam gdzie pracujesz mają niskie oprocentowanie a dom możesz postawić w Polsce.

a brałeś pod uwagę kredyt w kraju, w którym pracujesz i zarabiasz pieniądze? jest duża szansa, że znajdziesz doradców, którzy mówią w języku polskim :) w Norwegii na przykład wielu Polaków korzysta z usług Motty

W dniu 28.02.2024 o 21:42, fortal napisał:

a brałeś pod uwagę kredyt w kraju, w którym pracujesz i zarabiasz pieniądze? jest duża szansa, że znajdziesz doradców, którzy mówią w języku polskim :) w Norwegii na przykład wielu Polaków korzysta z usług Motty

Motty to faktycznie popularny doradca w Norwegii, ale to przede wszystkim dlatego, że posiadają wiedzę, doświadczenie i potrafią pomóc, także myślę, że dla wszystkich będzie to super opcja!