Guest Kokosz Report post Posted January 29, 2019 W dniu 8.10.2018 o 23:59, Gość onufry napisał: Może znacie tę platformę- Gieldawalut.com? Słyszałem że teraz u nich bardzo się opłaca kupować EUR, obniżają koszty na początek i później też o 20% na stałe w programie oszczędnościowym. Po nowym roku wyjeżdżam za granice na dłużej, więc na pewno będę korzystał przewalutowania i przed wyjazdem i za granicą aby realizować przelewy do Polski. Oby utrzymała się ta promocja:) Korzystam z usług platformy od niedawna- ten rabat jest cały czas, także warto:) Powiem Ci że transakcje, przynajmniej te po kursie platformy są mega szybkie, przelewy z gieldawalut.com też. Share this post Link to post Share on other sites
Stewfiv 0 Report post Posted March 21, 2019 W dniu 8.10.2018 o 23:59, Gość onufry napisał: Może znacie tę platformę- Gieldawalut.com? Słyszałem że teraz u nich bardzo się opłaca kupować EUR, obniżają koszty na początek i później też o 20% na stałe w programie oszczędnościowym. Po nowym roku wyjeżdżam za granice na dłużej, więc na pewno będę korzystał przewalutowania i przed wyjazdem i za granicą aby realizować przelewy do Polski. Oby utrzymała się ta promocja:) Ja też wolę e-kantory, zresztą nie jeżdżę byt często trasą A4. Większość czasu spędzam ostatnio w firmie i dlatego wymiana waluty przez Internet jest dla mnie najwygodniejsza. Jednocześnie zauważyłem że najtańsza, zerknijcie na cenni Amronet przykładowo, raczej stacjonarne kantory tak korzystnych kursów nie oferują. Share this post Link to post Share on other sites
makaria 0 Report post Posted November 4, 2021 Jeśli lubicie takie sylwestrowe wyjazdy to myślę, że może Was także zaciekawić sylwester w budapeszcie: https://st.pl/wyjazd/budapeszt-węgry-sylwester . Uważam, że taki zorganizowany wyjazd jest lepszy niż jazda do obcego kraju na własną rękę. Share this post Link to post Share on other sites
casandra50 0 Report post Posted October 11 Przede wszystkim kantory online oferują swobodę dostępu. Można korzystać z nich z różnych urządzeń, od komputerów po smartfony, kiedy tylko chcesz. Gdy kurs euro lub dolara jest korzystny, wymiana walut jest możliwa za pomocą kilku kliknięć. To doskonała okazja, aby nabyć walutę w atrakcyjnych cenach. ____________________________ kurs funta Share this post Link to post Share on other sites