bombka 0 Report post Posted December 19, 2017 Cześć,Jakieś 2 miesiące temu miałam wypadek w komunikacji miejskiej. Przez upadek pokruszyły mi się 2 zęby, które musiałam na własny koszt naprawić. Czy mam szanse na odszkodowanie bądż zwrot kosztów przynajmniej za leczenie? Może ktoś miał podobną sytuację i potrafi pomóc? Share this post Link to post Share on other sites
Witek 27 Report post Posted December 26, 2017 Tak możesz wystąpić do przewożnika o odszkodowanie z ich obowiązkowego OC. Napisz pismo i przedstaw koszty leczenia. Share this post Link to post Share on other sites
Prawnik 8 Report post Posted December 27, 2017 Dzień dobry, w każdej sprawie o odszkodowanie znaczenie mają indywidualne okoliczności wypadku, które należy przeanalizować. Najogólniej mówiąc: Dlaczego doszło do wypadku? Sprawy o odszkodowanie są badane indywidualnie... Ponadto należy przygotować pełną dokumentację medyczną (leczenia zębów). Proponuję zatem pójść do prawnika (z dokumentacją) aby przeanalizował dokładnie sytuację i ocenił szanse na ewentualne odszkodowanie. Share this post Link to post Share on other sites
grazyna903 0 Report post Posted January 2, 2018 Jak najbardziej walczyć o odszkodowanie. Tylko dzięki temu uda Ci się uzyskać pieniądze za poniesione straty fizyczne jak i psychiczne. Share this post Link to post Share on other sites
edimm 0 Report post Posted January 4, 2018 Jak najbardziej warto zawalczyć o pieniądze. Postawą jest kancelaria, która potrafi walczyć o odszkodowania z takich właśnie tytułów. Share this post Link to post Share on other sites
ulala 0 Report post Posted May 14, 2018 Jeżeli nie zawalczysz o swoje to nie zyskasz nic . Co prawda radziłabym Ci skontaktować się z http://odszkodowania123.pl/ gdzie uzyskasz fachową pomoc w dochodzeniu o odszkodowanie. Oferują Ci bezpłatną analizę twojego przypadku , pomagają skompletować niezbędne dokumenty i trafisz pod opikę wykwalifikowanego specjalisty. Share this post Link to post Share on other sites
maras 0 Report post Posted February 29, 2020 Jak jest problem z odzyskaniem odszkodowania, to do EuCO można się pomoc zwrócić. Ta firma w całej Polsce działa. Share this post Link to post Share on other sites