Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.
Polityka Prywatności    Jak wyłączyć cookies? AKCEPTUJĘ
Jump to content
Sign in to follow this  
bombka

Odszkodowanie po wypadku

Recommended Posts

Cześć,
Jakieś 2 miesiące temu miałam wypadek w komunikacji miejskiej. Przez upadek pokruszyły mi się 2 zęby, które musiałam na własny koszt naprawić. Czy mam szanse na odszkodowanie bądż zwrot kosztów przynajmniej za leczenie? Może ktoś miał podobną sytuację i potrafi pomóc? 

Dzień dobry, w każdej sprawie o odszkodowanie znaczenie mają indywidualne okoliczności wypadku, które należy przeanalizować. Najogólniej mówiąc: Dlaczego doszło do wypadku? Sprawy o odszkodowanie są badane indywidualnie... Ponadto należy przygotować pełną dokumentację medyczną (leczenia zębów). Proponuję zatem pójść do prawnika (z dokumentacją) aby przeanalizował dokładnie sytuację i ocenił szanse na ewentualne odszkodowanie.

Jeżeli nie zawalczysz o swoje to nie zyskasz nic . Co prawda radziłabym Ci skontaktować się z http://odszkodowania123.pl/  gdzie uzyskasz fachową pomoc w dochodzeniu o odszkodowanie. Oferują Ci bezpłatną analizę twojego przypadku , pomagają skompletować niezbędne dokumenty i trafisz pod opikę wykwalifikowanego specjalisty.