Guest Beata Report post Posted December 15, 2017 Witam potrzebuje pomocy mam 60 tys długu chce poslacac inne zobowiązania i mieć jedną ratę . Mam dochód niemiecki . Pozdrawiam Beata Wabik Share this post Link to post Share on other sites
Inatka93 0 Report post Posted February 6, 2018 Kruk może pomóc.. Share this post Link to post Share on other sites
Stowarzyszenie 2 Report post Posted November 24, 2018 Antywindykacja - wysokich lotów, pomoc zadłużonym ! http://gabriela-debt.simplesite.com/ Share this post Link to post Share on other sites
nola 0 Report post Posted April 30, 2022 Czytałam ostatnio właśnie, że [url= https://splatachwilowek-wroclaw.pl/konsolidacja-kredytow-pozabankowych-wroclaw]konsolidacja kredytów pozabankowych Wrocław[/url] to najlepsza opcja w przypadku osób zadłużonych. Na pewno najłatwiejsza, pozwala skutecznie wyjść z pętli zadłużenia Share this post Link to post Share on other sites
Stowarzyszenie 2 Report post Posted May 3, 2022 W dniu 24.11.2018 o 18:59, NovaGabi napisał: Witam, Jesteśmy kancelarią, która świadczy kompleksowe usługi - dla zadłużonych konsumentów oraz firm! OFERTA SPECJALNA! Informujemy, że dług ulega przedawnieniu, a z Bankiem można wygrać sprawę w sądzie.. Odzyskiwanie prowizji z banków i para banków Profi Credit OFERTA SPECJALNA! Wyciekły Państwa dane osobowe? Skontaktujcie się Państwo z Nami zawalczymy o rekompensatę pieniężną! Mają Państwo kredyt dawniej T- Mobile Usługi Bankowe – obecnie Alior Bank - przeanalizujemy Państwa umowę! Zostaliście Państwo, pozwani do sądu, otrzymaliście Państwo korespondencje od komornika ? Biuro Obsługi Klienta Gabriela Nowak 510 698 000 E mail kpdebtsolutions@gmail.com Zapraszamy! gn.kpdebtsolutions@gmail.com UWAGA: Pomoc w oddłużaniu - Cała Polska i Kraje UE Pomoc w kredytach - jedynie tylko osobom z województwa śląskiego Share this post Link to post Share on other sites
Robotek1521 0 Report post Posted May 13, 2022 Przyłączam się do pytania... Wprawdzie mój dług jest niższy, ale i tak stanowi dla mnie duży problem __________________https://twojcel.to/ Share this post Link to post Share on other sites
PaulinaKos88 0 Report post Posted May 13, 2022 Tak na prawdę każdy dług stanowi problem ;( Share this post Link to post Share on other sites
PIA 0 Report post Posted May 17, 2022 Oddłużenie Upadłość Spłata Chwilówek. ODDŁUŻANIE. Konsolidacja pożyczek. Cała POLSKA Pomagamy klientom indywidualnym w wyjściu z tak zwanej spirali finansowej. Spłacamy chwilówki i inne zobowiązania pozabankowe niezależnie od ich statusu wymagalności i kwoty. BIK BIG KRD, windykacja, dług sprzedany, zaległości w płatnościach nie są dla nas problemem. Nie oceniamy. Pomagamy. Kancelaria oferuje: -porady prawne -sporządzenie pism procesowych -prowadzenie spraw przed sądami -antywindykacja -oddłużanie -kredyty frankowe -upadłość konsumencka - CZYŚCIMY HISTORIĘ BIK Więc jeśli jesteś dłużnikiem i nie radzisz sobie ze spłatą zobowiązań, nękają Cię wierzyciele, zastanawiasz się nad upadłością konsumencką bądź posiadasz kredyt we frankach Zapraszamy serdecznie do kontaktu! BEZPŁATNA WERYFIKACJA ORAZ ANALIZA SPRAWY bez wychodzenia z domu umowę wysyłamy prosto na maila nasi specjaliści służą pomocą przez cały etap sprawy Tel.731 160 522 Share this post Link to post Share on other sites