Guest Danuta Report post Posted August 29, 2017 Witam. Czy jest osoba która bez żadnych zobowiązań pomoże mi wyjść z długów .Będę bardzo wdzięczna. Share this post Link to post Share on other sites
Guest Denis Report post Posted August 29, 2017 Też marzę o tym. Wątpię by ktoś tutaj nam pomógł Share this post Link to post Share on other sites
Partyturka 0 Report post Posted November 29, 2017 na pewno są jakieś organizacje które w tym pomagają trzeba tylko trochę głebiej poszukać Share this post Link to post Share on other sites
Stowarzyszenie 2 Report post Posted August 1, 2018 Witam, Masz dług? Komornika? Masz prawo wiedzieć ! Przedawnione długi - możesz wzruszyć i masz prawo się skutecznie sprzeciwić ! Jeśli nie wiesz jak to zrobić napisz do mnie - używając formularza na stronie : https://pomocgabi.wixsite.com/odluzanie-pl Share this post Link to post Share on other sites
artur443 0 Report post Posted October 4, 2018 Moim zdaniem na tym forum na pewno pani znajdzie kogoś do pomocy.Jesteśmy tutaj żeby pomagać. ____________________________________________________________________________________________ Księgarnia językowa anchor Matura Focus 4 Workbook Share this post Link to post Share on other sites
Stowarzyszenie 2 Report post Posted October 4, 2018 (edited) Witam bardzo proszę aby pani napisała na mojego emaila pomocgabi@gmail.com tu na forum trudno cokolwiek doradzić w dodatku nie widząc dokumentów pozdrawiam Asystent Prawny Edited October 4, 2018 by NovaGabi poprawka Share this post Link to post Share on other sites
Guest Janusz.......... Report post Posted September 10, 2019 Pilnie potrzebuję pomocy w spłacie zadłużeń,mam już wyroki sądowe,Komorników i nie mam pojęcia jak z tego wyjść,pomóżcie bardzo Was o to proszę!!!Załamany...... Share this post Link to post Share on other sites
Guest odp Report post Posted October 15, 2019 W dniu 10.09.2019 o 12:02, Gość Janusz.......... napisał: witam prosze o napisanie emaila gabiinfo@kpdebt.pl albo użyc formularza na stronie i do mnie napisac http://kpdebt.pl/?t=1548418174431. Share this post Link to post Share on other sites
Stowarzyszenie 2 Report post Posted October 15, 2019 (edited) P Januszu witam prosze uzyc formularza na stronie i do mnie napisac i odac swij numer tel http://kpdebt.pl/?t=1548418174431 Edited October 15, 2019 by NovaGabi Share this post Link to post Share on other sites
latwaratka 0 Report post Posted October 18, 2019 Wystarczy poszukać konsolidacji długów Share this post Link to post Share on other sites
Bayeczka 0 Report post Posted December 12, 2019 Czy ktoś komuś tu pomaga finansowo?Bo nie wierzę Share this post Link to post Share on other sites
PiotrDuda 0 Report post Posted December 17, 2019 W dniu 12.12.2019 o 02:25, Bayeczka napisał: Czy ktoś komuś tu pomaga finansowo?Bo nie wierzę raczej nie. Masz firmy które mogą wygrać w sądzie i za to dostają wynagrodzenie (od tego co wygrają) pomoc można uzyskać u braka alberta ale raczej nikomu o taką nie chodzi a wręcz przeciwnie. Przy posiadaniu nieruchomości i wzięciu pod nią pożyczki można coś kombinować np. Fundusz Korona ma ratę 350zł za każde 10tys . Może to rozwiązać problemy rzędu 10-50 tys ale nie 250 tys. Pilnować się wtedy też trzeba żeby nie przesadzić z innymi pożyczkami. Zdroworozsądkowo. PS. Farta trzeba mieć w życiu i myśleć do kilka kroków przodu! Share this post Link to post Share on other sites
keli 0 Report post Posted February 2, 2020 Witam. Od jakiegoś czasu zastanawiam się nad skorzystaniem z usług funduszu inwestycyjnego vienna life . Nigdy nie korzystałem z usług funduszów, więc proszę was o pomoc w tym temacie i porady, jeśli nie stanowi to problemy. Jakich informacji możecie udzielić na temat tego funduszu? Pozdrawiam Share this post Link to post Share on other sites