Guest DominikaGawron Report post Posted April 24, 2017 Miałam ogromny problem bo zaufałam osobom którym nie powinnam niestety. Naszczęście z polecenia kolezanki trafiłam na Pana Jakuba z kancelarii LEX . Z ich pomocą udało mi się odzyskać pieniądze i mogę już spać spokojnie .Podaje namiar do niego dla zainteresowanych tel : 531 613 226. Najlepiej radze Wam wystrzegajcie się tego a jesli już Was to spotkało i macie taki sam problem jak my kontaktujcie się z jakimś dobrym prawnikiem to jedyne rozsądne rozwiązanie . Share this post Link to post Share on other sites
Guest ArturMielczarek Report post Posted April 24, 2017 Temat polisolokat jest mi dobrze znany, niestety. Zostałam oszukana ale nie poddałam się i walczyłam o swoje. Bardzo pomocna okazała się Kancelaria Invictus. Dzięki nim udało mi się odzyskać stracone pieniądze. Warto zadzwonić i zapytać o więcej szczegółów. Kontakt do nich www.kancelariainvictus.pl . Jeśli też jesteście poszkodowani warto się z nimi skontaktować Share this post Link to post Share on other sites
Madame 1 Report post Posted November 24, 2021 Dzięki, myślę, że wielu osobom się przyda. Share this post Link to post Share on other sites