eliasz 0 Report post Posted April 8, 2017 A propos księgowości w banku. Mam konto w mBanku i coraz więcej pojawia się różnych wtyczek na stronie transakcyjnej. Reklamy, kredyty, przypomnienia o zbliżających się opłatach. Teraz jest też usługa mKsięgowości. Mnie to osobiście nie interesuje, ale jak ktoś szuka e-faktury czy firmy zewnętrznej do poprowadzenia swojej księgowości to ulokowanie jej w banku nie jest chyba złym pomysłem. Share this post Link to post Share on other sites
luka7 0 Report post Posted April 10, 2017 (edited) Podobnie jest w Banku ING. Koszt prowadzenia konta firmowego żaden. Do tego nie płaci się za przelewy z konta firmowego w przeciwieństwie do mB . W moim przypadku to jest ok 30 przelewów miesięcznie czyli w mB płaciłbym haracz w wysokości 45 zł za przelewy i to nawet na własne konto osobiste. Do tego Bank Ing oferuje szereg usług ułatwiających prowadzenie biznesu. Przede wszystkim nowoczesna KsięgowośćOneLine którą można dopasować do swoich potrzeb https://www.ingksiegowosc.pl/ . Po drugie platforma handlowa która ułatwia znalezienie sprawdzonego i zweryfikowanego kontrahenta, jak i pomoc banku w realizacji zamówienia zawartego za pośrednictwem platformy. Edited April 10, 2017 by luka7 Share this post Link to post Share on other sites