Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.
Polityka Prywatności    Jak wyłączyć cookies? AKCEPTUJĘ
Jump to content
Sign in to follow this  
Guest lemer

Biuro rachunkowe Jelenia Góra

Recommended Posts

Guest lemer

Co myślicie o biurach rachunkowych w kontekście małej firmy. Z czyich usług korzystacie, jakie macie doświadczenia? 

Pozytywne. Początkowo zastanawiałam się czy nie skorzystac z usług internetowgo biura rachunkowego jednak znajoma mi osoba odradziła mi to rozwiązanie. Jestem z Twojego miasta oraz korzysta z usług pani Krzywickiej:

http://www.krzywickabiuro.pl/

konkretne biuro z bardzo dużym doświadczeniem. Moze jest i trochę drożej , ale zawsze mozna liczyć na poradę w zakresie finansów czy podatków Tak wiec jestem osobiście bardzo zadowolona

Pozdrawiam. 

Ja korzystam z usługi księgowości i usług podatkowych oferowanych przez  https://www.tmf-group.com/pl-pl/services/companies/accounting-tax/tmf-internationalxpense/. Pomogli mi oni zoptymalizować koszty i finanse w firmie, usprawnić i uprościć system rozliczeń za delegację. Do tego prowadzą całą moją księgowość i pomagają w wypełnianiu deklaracji podatkowych. Do tego charakteryzują się znajomością prawa polskiego jak i zagranicznego. Co mam zamiar wykorzystać gdy będę wchodził z moimi usługami na rynek  Niemiecki i Francuski. 

Optymalizację oferuje chyba większość biur. Tax care w każdym razie ma. Dodatkowo mają też darmowy live chat prawny, bazę dokumentów online i ciekawe pakiety np. prawny, medyczny czy kurierski, które można sobie w dobrej cenie dobrać do abonamentu.

Mój znajomy korzysta z usług firmy tax experts, która oferuje tanią księgowość dla małych firm, doradztwo podatkowe i biznesowe.

Myślę, że warto zapoznać się z ich ofertą zamieszczoną na stronie internetowej, bowiem to nic nie kosztuje.