Jotka89 0 Report post Posted January 18, 2017 Serdecznie polecam stronę dobre konto na której można znależć szeroką ofertę kont maklerskich. Warto sprawdzić, jakie możliwości daje nam konto maklerskie. Ponadto wszystkie zlecenia odbywają się przez Internet w czasie rzeczywistym. Share this post Link to post Share on other sites
monikowa26 0 Report post Posted January 18, 2017 Ja wybrałam DB Makler. Naprawdę fajna oferta. Poza tym w rankingach są zawsze w czołówce Share this post Link to post Share on other sites
marszu91 0 Report post Posted February 20, 2017 ING wygrywa teraz we większości rankingów. Mają niższą prowizję niż w mBanku. Share this post Link to post Share on other sites
Madame 1 Report post Posted March 10, 2017 Też mi się wydaję, że ING bardzo dobrze się sprawdza. Ma korzystne oferty obecnie, Share this post Link to post Share on other sites
MichalinaZz 0 Report post Posted March 14, 2017 A co powiedzie na temat konta, jak i usług finansowych Nest Banku ? Share this post Link to post Share on other sites
Iwa 0 Report post Posted February 10, 2018 Dla mnie na plus duży i przejrzysty panel po zalogowaniu, na razie testuję :-) Share this post Link to post Share on other sites
Beti 0 Report post Posted March 11, 2018 Jeśli chodzi o rachunki maklerskie, to do czołówki należy na pewno mBank i Deutsche Bank. W przypadku DB, jest to bezpłatne konto w prowadzeniu. Share this post Link to post Share on other sites
sorrentino 0 Report post Posted March 17, 2018 Witam, ze swojej strony polecam konto w PKO lub w mbanku, wygodne, w pełni mobilne i bez żadnych opłat. Share this post Link to post Share on other sites
Madame 1 Report post Posted June 4, 2018 W dniu 11.03.2018 o 17:06, Beti napisał: Jeśli chodzi o rachunki maklerskie, to do czołówki należy na pewno mBank i Deutsche Bank. W przypadku DB, jest to bezpłatne konto w prowadzeniu. mBank zdecydowanie najlepiej tu wypada. Wszyscy polecają rachunki maklerskie tam. Share this post Link to post Share on other sites
martaam 1 Report post Posted June 5, 2018 W dniu 17.03.2018 o 12:39, sorrentino napisał: Witam, ze swojej strony polecam konto w PKO lub w mbanku, wygodne, w pełni mobilne i bez żadnych opłat. Akurat konto w banku pko ma oplaty i wcale nie jest najkorzystniejszym kontem osobistym.Tak samo jeśli chodzi o mbank - tam równiez sa opłaty za prowdzenie konta osobistego. Głównie za kartę ( jeśli nie wykona sie płatności kartą w miesiącu w wysokości 300 zł - niby kwota nie jest duża, ale jednak mozemy się zapmnieć i wtedy z konta pobierane jest nam 6 zł) Wybierając konto proponowałabym nie przeglądać sobie ofert poszczególnych banków, ale po prostu zajrzeć sobie do rankingu: http://www.tanie-konto.pl/ranking-kont-osobistych/ Wszystko jest tutaj podane Share this post Link to post Share on other sites
gonszalwesz 0 Report post Posted June 5, 2018 Miałem już konta w PKO, NestBanku czy BGŻ. Jednak chyba najlepsze jest w Nest Banku, pozdrawiam Share this post Link to post Share on other sites
wojnek 0 Report post Posted June 24, 2018 nest bank Share this post Link to post Share on other sites
Weronika1919 0 Report post Posted October 9, 2018 Szukasz najlepszych i najbardziej satysfakcjonujących ofert. Dla ułatwienia jest ta strona https://weronika14.oferty-kredytowe.pl/ dzięki której wszystko masz w jednym miejscu. W ofercie są konta osobiste,firmowe lub kredyty,pożyczki na różne cele od chwilówek przez samochodowe, leasing, hipoteczne, konsolidacyjne i inne. Wejdź, zobacz, porównaj a może cię coś zainteresuje. https://weronika14.oferty-kredytowe.pl/ Share this post Link to post Share on other sites