Kimite 0 Report post Posted December 21, 2016 Co jest lepszy rozwiażaniem sprzedaż długu przedsiębiorcy na giełdzie i strata określonej części należności, czy może wynajęcie jakiegoś prawnika czy kancelarii, która nam pomoże walczyć o naszą należność? Tutaj macie przykład - http://kancelaria-cieslak.pl/ i właśnie do tego typu kancelari chciałbym się zgłosić po pomoc, jak to widziecie? Czy ktoś miał podobne doświadczenie i może coś doradzić. Jestem z Warszawy. Share this post Link to post Share on other sites
Zuzka 0 Report post Posted January 4, 2017 A ile pan Cieślak płaci za taką reklamę? Share this post Link to post Share on other sites
Byun 0 Report post Posted January 14, 2017 Zuzka no co Ty pewnie to bezinteresowne i nie zamierzone Share this post Link to post Share on other sites
Zuzka 0 Report post Posted January 16, 2017 A to przepraszam. Share this post Link to post Share on other sites
monikowa26 0 Report post Posted January 19, 2017 A ile Viset daje prowizji za reklamę? Każdy orze jak może Share this post Link to post Share on other sites
Kamila 0 Report post Posted February 13, 2017 Ja w takich sytuacjach korzystam z pomocy firm zajmujących się w fachowy sposób windykacją. Share this post Link to post Share on other sites
Zakamarka 0 Report post Posted March 9, 2017 dobrze, że powstają takie firmy windykacyjne bo jest to jakaś pomoc w odzyskaniu swojej należności. Share this post Link to post Share on other sites
jocelyn 0 Report post Posted March 21, 2017 To prawda. Ale nic nie ma za darmo Share this post Link to post Share on other sites
Mendoza 0 Report post Posted March 22, 2017 Możesz się skontaktowac z firmą, która zajmuje się windykacją a na pewno pomoże Ci odzyskać zadłużenie. Nie wiem czy jesteś osobą prywatna czy firmą, ale jeżeli prowadzisz własną działalność i masz problem z kontrahentami i klientami którzy nie opłacają FV to moglę polecić Ci firmę ICG Group, z której sam korzystam i jestem bardzo zadowolony, bo bardzo skutecznie odzyskuje ona zadłużenie. Share this post Link to post Share on other sites
Zakamarka 0 Report post Posted March 23, 2017 ja uważam, że w ostateczności można z pomocy takiej firmy skorzystać bo one mają większą siłę przebicia. Share this post Link to post Share on other sites
kys 0 Report post Posted March 30, 2017 Jeżeli firma ma sprawdzone metody to warto oddać. Share this post Link to post Share on other sites
alidiana 0 Report post Posted July 27, 2018 A tak na przyszłość – może warto zastanowić się na faktoringiem? Może nie jest to pierwsza myśl, która może wpaść do głowy, ale w istocie warto to rozważyć. Wiem, że to nieco ezoteryczne, co do tej pory piszę, więc już wyjaśniam: polecam lekturę tego artykułu - https://www.monevia.pl/faktoring-to-nie-windykacja/ . Pięknie wyjaśnia, w jaki sposób możemy uniknąć babranie się w windykacje – czego, przyznajmy, chyba nikt z nas oprócz jakichś socjopatów nie lubi – a zarazem zapewnia parę ciekawych bonusów. Przykłady? No na przykład pieniążki od ręki, od firmy skupującej takie faktury. Nie są zamrożone, można je szybko upłynnić i zainwestować, zamiast czekać na ustalony termin płatności. Dalej: z ciężkie jarzmo egzekwowania windykacji jest ściągnięte z naszych barków. To chyba rozumie się samo przez się. W końcu – cały ten proceder w bardzo niewielkim stopniu odbija się na naszym kliencie, bo z jego punktu widzenia tak naprawdę bardzo niewiele się zmienia. Share this post Link to post Share on other sites
tom5656 0 Report post Posted September 29, 2019 W dniu 27.07.2018 o 14:50, alidiana napisał: A tak na przyszłość – może warto zastanowić się na faktoringiem? Może nie jest to pierwsza myśl, która może wpaść do głowy, ale w istocie warto to rozważyć. Wiem, że to nieco ezoteryczne, co do tej pory piszę, więc już wyjaśniam: polecam lekturę tego artykułu - https://www.monevia.pl/faktoring-to-nie-windykacja/ . Pięknie wyjaśnia, w jaki sposób możemy uniknąć babranie się w windykacje – czego, przyznajmy, chyba nikt z nas oprócz jakichś socjopatów nie lubi – a zarazem zapewnia parę ciekawych bonusów. Przykłady? No na przykład pieniążki od ręki, od firmy skupującej takie faktury. Nie są zamrożone, można je szybko upłynnić i zainwestować, zamiast czekać na ustalony termin płatności. Dalej: z ciężkie jarzmo egzekwowania windykacji jest ściągnięte z naszych barków. To chyba rozumie się samo przez się. W końcu – cały ten proceder w bardzo niewielkim stopniu odbija się na naszym kliencie, bo z jego punktu widzenia tak naprawdę bardzo niewiele się zmienia. Jesli chodzi o faktoring to polecam kontakt z https://kancelariawonama.pl/#faktoring To bardzo dobrzy specjalisci, są terminowi, rzetelni i całkiem mają przystępne ceny jak na branżę prawniczą Share this post Link to post Share on other sites
Almost 0 Report post Posted April 22, 2020 Jak zależy wam na szybkim odzyskaniu pieniędzy to polecam zajrzeć na stronę https://www.fluence.com.pl/ i skontaktować się z tą firmą. Są szybcy i skuteczni. Share this post Link to post Share on other sites
candelario44 0 Report post Posted April 27, 2020 Również mam problem z długami i chciałabym je jakoś połączyć. Share this post Link to post Share on other sites
Majewska 0 Report post Posted April 30, 2020 W takiej sytuacji powinna pomóc kancelaria prawa restrukturyzacyjnego http://fraczyk.pl/pl/oferta/restrukturyzacje-spolek.html. Specjalizują się w profesjonalnym doradztwie nawet w zakresie postępowania upadłościowego. Moim zdaniem trzeba znaleźć osoby, które dobrze znają się na takim postępowaniu i udzielą specjalistycznej porady prawnej. Share this post Link to post Share on other sites
dante27 0 Report post Posted May 4, 2020 Chciałabym skorzystać z takiej pomocy. Share this post Link to post Share on other sites
ahuel 0 Report post Posted May 7, 2020 Czyli kancelarie mi pomogą z długami, tak? Share this post Link to post Share on other sites
uvon 0 Report post Posted August 6, 2020 Stanem idealnym by było, aby każdy regulował swoje zobowiązania na czas. Jednak nie zawsze tak jest, więc warto korzystać z usług firmy windykacyjnych. _______________________________________________________ windykacja Share this post Link to post Share on other sites
ramana 2 Report post Posted November 13, 2020 W windykacji kredytu na pewno pomoże czarna lista dłużników bo jedynym sposobem na usunięcie wpisu z czarnej listy jest całkowita spłata zadłużenia a dokąd na niej figurujesz nie dostaniesz kredytu, leasingu, nawet nie kupisz telefonu komórkowego, internetu, telewizji kablowej czy czegoś na raty Share this post Link to post Share on other sites
porter57 0 Report post Posted November 14, 2020 Można zyskać specjalistyczną wiedzę podczas szkoleń z windykacji https://www.jgt.pl/szkolenia-otwarte,windykacja-i-egzekucja.html, które są przeznaczone dla początkujących rozpoczynających pracę w działach zajmujących się windykacją i egzekucją, ale też dla osób, które posiadają już doświadczenie jednak poszukują szczegółowej wiedzy i chcą zdobyć wyższe kwalifikacje. Share this post Link to post Share on other sites