GwiazdkaN 0 Report post Posted December 16, 2016 Słyszeliście Coś o firmie LoanMe? Planuję wziąć pożyczkę w tej firmie, opinie w Internecie i na forach są całkiem dobre. Share this post Link to post Share on other sites
Witek 27 Report post Posted December 21, 2016 Jakaś firma z o.o. - strona główna nie wyświetla sie dobrze na wszystkich urządzeniach - przycinany jest dół strony i nie da się przewinąć. Poza tym ludzie zapamiętajcie 500+ jest po to abyście nie brali chwilówek w parabankach na kosmiczny procent! Dość już lichwy i dojenia Polaków! Share this post Link to post Share on other sites
Geldmarket 0 Report post Posted April 8, 2017 Po pierwsze firma nigdzie nie udostępnia żadnego regulaminu ani wzoru umowy to pierwszy zarzut. Loan Me to odziała firmy znanej z USA nie ma dobrych opinii Po trzecie na forach jest mnóstwo pseudo komentarzy pisanych na zasadzie marketingu szeptanego czyli celowych dobrych opini Sama strona i próba wzbudzenia dobrego wrażenia po przez jakieś akcje charytatywne z gwiazdami jest mało przekonywujące a bardziej podejrzane . Sama firma działa na zasadzie wniosku przez telefon i umowa kurierem do domu ( z tego co wiadomo) Nie ganie nie polecam ale zalecam rozwagę kurier nie będzie czekał aż zapoznają sie państwo z umową !! Share this post Link to post Share on other sites
Wanda55 0 Report post Posted August 21, 2017 Brałam pożyczkę w LoanMe, podpisywałam umowę przez kuriera i nie było tak jak Pan pisze! Kurier przyjechał zostawił umowę i następnego dnia po nią przyjechał. Ja umowy czytam! Więc miałam czas na zapoznanie się. Share this post Link to post Share on other sites
Guest Tomek85 Report post Posted June 1, 2018 Ja podpisywalem przez maila, wszystko było ok. W poniedziałek kaska była na koncie. Share this post Link to post Share on other sites
propabilistyk 0 Report post Posted June 6, 2018 Szkoda, że w TV nie lecą nadal te mega tandetne reklamy. Ta firma ma chyba dosyć specyficzną grupę docelową Share this post Link to post Share on other sites
Guest kacepr8815 Report post Posted July 13, 2018 Dobrze ze zmienili ta reklame. Moj znajomy u nich brał to mówił ze są spoko. Share this post Link to post Share on other sites