Guest Magda Report post Posted December 7, 2016 Dzień dobry,jest mi strasznie wstyd i przykro,ale mimo moich wysiłkówwszystko zwaliło mi się na głowę.Mam córeczkę ,wychowuję ją sama.Jakiśczas temu zachorowałam na depresję,7 miesięcy walki i prawie sięudało,jednak przez chorobę straciłam jedną pracę i zadłużyłam się wzus,miałam wybór-albo mam ubezpieczenie,albo jedzenie i zapłaconerachunki,miałam nadzieję,że jakoś wszystko ureguluję.Niestety w piątekzus zajął mi całą wypłatę zostawiając 324 zł.W poniedziałek chciałam donich pojechać i spróbować jakoś się dogadać, ale okazało się,że zajęlimi wszystko , mam zajęte konto na kwotę 4073,i nie ma szansy naodkręcenie tego-warunek -spłacić 4073 zł.Ale już nie mam zczego,sprzedałam wszystko,co miało jakąś wrtość, wczoraj mojedziecko,powiedziało"damy sobie radę , prawda ?" i w tym momencie pękłomi serce,bo wiem,że nie dam rady.Nie mam już żadnej rodziny, a znajomychwstyd mi prosić, w tej chwili nawet nie zapłaciłam rachunków aniobiadów w szkole.Proszę o pomoc,mam nadzieję,że kiedyś będę mogła sięodwdzięczyć magdamagda74@interia.pl Share this post Link to post Share on other sites
Madoff31 1 Report post Posted December 8, 2016 Życzę powodzenia w szukaniu sponsora. Share this post Link to post Share on other sites
Aniela 0 Report post Posted December 8, 2016 kolejna osoba wymuszająca pieniądze? Share this post Link to post Share on other sites
Guest Krystian Report post Posted February 6, 2017 A ja czytam i uważam ze to nie żadne wymuszenie tylko prośba! Nikt nikogo do niczego nie zmusza, kto chce pomoc to pomoże a kto nie jego sprawa. Share this post Link to post Share on other sites
Guest Gość Report post Posted August 5, 2017 Tez tak uważam sama pomagałam ludzią a teraz i mi sie noga powineła i potrzebuje pomocy chociaż na nią za bardzo nie liczę. A co ma być to będzie najgorzej jest mieć nie załatwione sprawy które sie ciągną bo nie masz jak. Share this post Link to post Share on other sites