pebs 1 Report post Posted August 17, 2016 Gdzie polecacie zorganizować event dla kilkunastu osób? Ma to być event firmowy. Firma z Krakowa. Macie może jakieś sugestie, podpowiedzi? Zależy nam na tym, aby nie wiało na nim nudą. Share this post Link to post Share on other sites
Michalkos75 0 Report post Posted August 17, 2016 Aktywnie, czy raczej pod krawatem? I tak, i tak może nie być nudno. Pracując w jednym z banków, nasz wydział miał integrację w postaci paintballa, co było naprawdę świetną zabawą. Share this post Link to post Share on other sites
tunia 3 Report post Posted August 25, 2016 A może jakiś event off roadowy? Jest sporo fajnych miejscówek w których można by było zorganizować tego typu imprezy. Jeżeli nie wiecie od czego zacząć, to wrzucam linka do dobrej ekipy która mogłaby pomóc przy organizacjach: http://drivingexperience.pl/oferta/eventy-off-road/ Share this post Link to post Share on other sites
Guest Mariola855 Report post Posted August 26, 2016 A myślałeś już o jakichś dodatkowych atrakcjach na swój event? Ja ostatnio wpadłam na pomysł żeby ogarnąć dla pracowników jakąś dobrą kawę. I zamówiłam bar kawowy (z firmy perfect service). Wszyscy byli zachwyceni. Share this post Link to post Share on other sites
Guest liczii Report post Posted September 2, 2016 My mieliśmy taką jakby wycieczkę do łodzi i tam główne przyjęcie odbywało się w Venge. Bardzo miło wspominamy to miejsce, było bardzo przyjemnie i mam nadzieję że jeszcze niejeden raz tam wrócimy Share this post Link to post Share on other sites
jocelyn 0 Report post Posted March 13, 2017 Warto w górach zorganizować taki event. Share this post Link to post Share on other sites
Guest Ignacy77 Report post Posted May 9, 2017 My taki event mieliśmy w hotelu Forum w Lublinie. Bardzo miło wspominamy to miejsce, było bardzo przyjemnie imam nadzieję że jeszcze niejeden raz tam wrócimy. W ogóle Lublin jest przepiękny! Ma bardzo urokliwe oryginalne stare miasto. Share this post Link to post Share on other sites
aszczerbik 0 Report post Posted May 12, 2017 Bieszczady to bardzo fajny pomysł. Share this post Link to post Share on other sites
Guest Jola Report post Posted May 26, 2017 Pod Krakowem jest mnóstwo eleganckich restauracji przy hotelach. Na pewno coś znajdziesz. O atrakcje warto zadbać na własną rękę, łatwiej Ci będzie znależć np. dobrą firmę do organizacji eventów lub agencję z hostessami. Sprawdzoną agencją z tego co wiem jest Hostess Booking. Share this post Link to post Share on other sites
kys 0 Report post Posted June 15, 2017 Na świeżym powietrzu, w tym okresie, jakieś gospodarstwo agroturystyczne. Share this post Link to post Share on other sites
ramana 2 Report post Posted June 22, 2017 Najlepsze są wrocławskie imprezy firmowe z x-action.pl jeśli chodzi o organizację tego rodzaju imprez. Zawsze mają ciekawe scenariusze i ciekawe pomysły. Share this post Link to post Share on other sites