Sylvia 0 Report post Posted July 23, 2016 (edited) Czy ktoś próbował wziąć to pierwszą pożyczkę płatną w 2 ratach na 60 dni, że się bierze na 30 dni spłaca połowę, a oni potem przedłużają na kolejne 30 dni. Tak przynajmniej piszą na stronie. Zastanawia mnie jak to wygląda w praktyce, a nie mogę już przetestować, bo już skorzystałam z pierwszej. Edited July 23, 2016 by Sylvia Share this post Link to post Share on other sites
Kolomiratka 0 Report post Posted July 25, 2016 Przecież to powszechna praktyka w chwilówkach, za przedłużenie termiu oddania długu trzeba tylko dopłacić odkreśloną kwotę... Share this post Link to post Share on other sites
Geldmarket 0 Report post Posted April 8, 2017 Przecież to powszechna praktyka w chwilówkach, za przedłużenie termiu oddania długu trzeba tylko dopłacić odkreśloną kwotę... Akurat tutaj jest inaczej bierze sie pożyczkę normalnie i po spłacie połowy mamy następny miesiąc na spłatę drugiej polowy jest to po prostu dodatkowa promocja Ale uwaga decydując się na to upewnić się że ta promocja trwa żeby sie w bagno nie wpakowąc Share this post Link to post Share on other sites
Sylvia 0 Report post Posted August 13, 2017 (edited) No właśnie chodziło o to, że za przedłużenie się nie płaciło, ale już nie ma tej promocji. Edited August 13, 2017 by Sylvia Share this post Link to post Share on other sites