oszczednoscionline 0 Report post Posted July 1, 2016 Słyszeliście o nowej promocji Credit Agricole? Bank chce zapłacić nam 250 zł jeśli przeniesiemy do nich konto i zapewnimy na nim wpływy przez 3 miesiące. Dodatkowo załatwi za nas wszystkie formalności związane z przeniesieniem, my musimy tylko wypełnić wniosek. Ale to jeszcze nie wszystko. Credit Agricole zapewnia konto z gwarancją satysfakcji, więc dla klientów, którzy nie są zadowoleni ze świadczonych przez bank usług przewidziane jest dodatkowe 100 zł za ucieczkę. Tak pokręconej promocji jeszcze nie było. Myślicie, że bank zyska dzięki temu więcej klientów? Promocję opisałem szczegółowo na moim blogu na który gorąco zapraszam -> oszczednoscionline.pl/250-zl-premii-za-przeniesienie-konta-z-gwarancja-satysfakcji-od-credit-agricole Pozdrawiam, Kuba! Share this post Link to post Share on other sites
Tomek78 0 Report post Posted July 9, 2016 Szczerze powiedziawszy nie słyszałem o tej promocji. Jestem ciekawy jak wygląda regulamin i jak w rzeczywistości wyglada 100zł za ucieczkę (niektórzy mogliby to chcieć wykorzystać). Tak w ogóle, to tani czy drogi bank? Share this post Link to post Share on other sites
Beti 0 Report post Posted January 31, 2018 Ta promocja co chwile jest odnawiana Share this post Link to post Share on other sites