Guest Anna Report post Posted April 28, 2016 Witam serdecznie wszystkich niewiem od czego zacząć ale potrzebuje pomocy finansowej lub nawet rzeczy dla dziecka . Jestem mamą 2,5 miesięcznego dziecka i moje dziecko nie jest chore dzięki Bogu nie chce nikogo oszukiwać czy wymyślać jakieś historie . Dwa lata temu przeprowadziłam się do Rumuni pracowałam wyszłam za mąż wszystko było w porządku było ciężko bo mieszkaliśmy w domu mamy męża ale jakoś dawalismy rade . Gdy zaszłam w ciążę postanowiliśmy znależć jakieś mieszkanie i je wynająć udało się niestety po krótkim czasie mąż stracił pracę zadluzylismy się i teraz nie starcza nawet na podstawowe rzeczy dla dziecka my nie jesteśmy tacy ważni. Mąż znalazł znowu prace ale nie dajemy rade aby wyjść z długów i często brakuje na jedzenie i specjalne mleko dla synka które musi pić . Byłabym wdzięczna za jakikolwiek pomoc finansową każdy grosz się liczy tak jak za jakąś paczusze z dzeciennymi ubraniami . Nie chce się wzbogacić tylko wyjść na prostą wierze ze znajdzie gdzieś jakąś dobrą dusza i pomoże nam w tym bardzo ciężkim czasie . Proszę o kontakt na anuszkahh@wp.pl Share this post Link to post Share on other sites
Witek 27 Report post Posted May 4, 2016 Witaj Anno, tzn. że obecnie mieszkasz w Rumunii i konto też masz w rumuńskim banku? Jak tam wygląda opieka socjalna na dzieci? Może warto skorzystać z tego że jesteś Polką i wrócić do kraju zawsze możesz dostać 500 zł na dziecko a mąż może znależć tutaj pracę i ostatecznie zmienić obywatelstwo.... Share this post Link to post Share on other sites