Guest kamila Report post Posted April 21, 2016 myślę o pożyczce w Ekspres Kasie, czy ktoś brał u nich pożyczkę?potrzebuję jakiś opinii... Share this post Link to post Share on other sites
Bartol 3 Report post Posted April 24, 2016 Nie bierz to lichwiarze. Weżmiesz 1000 zł oddać musisz 1282 zł w ciągu 30 dni. Ludzie weżcie się do roboty a nie za chwilówki. Share this post Link to post Share on other sites
pozyczkamaxx 1 Report post Posted April 27, 2016 Eee... chyba trochę w tym momencie przesadzasz. Jeżeli bierzesz pierwszą pożyczkę w tej firmie to pożyczasz 1,000 zł i oddajesz 1,000 zł (ba, możesz nawet pożyczyć 1,500 zł). Zapraszam do zestawienia: http://pozyczkamaxx.pl/pozyczka_pozabankowa.html Share this post Link to post Share on other sites
EvoK 0 Report post Posted May 5, 2016 Prawa Bartol. Weż kredyt tylko w bardzo skrajnych przypadkach. Share this post Link to post Share on other sites
Guest Sylvia Report post Posted July 9, 2016 Brała tą pierwszą darmową na potrzeby testu do artykułu z opinią o Ekspres KasaO Ekspres Kasa mogę powiedzieć, tyle, że jak spłacisz w terminie to jest rzeczywiście za darmo, a poza promocją już nie polecam w ogóle takich pożyczek, tak samo jak ktoś miewa problemy ze spłatą, bo potem jest drogo jak to przy chwilówkach.Jednak jest jeszcze jedne bardzo ważny szczegół - Ekspres Kasa podobnie jaki np. KasaTAk należy do Ferratum Bank, który ma jeszcze do tego pośredników jak Ofin. Jeśli kiedykolwiek korzystałeś z jakiejkolwiek pożyczki w Ferrtum Bank obojętnie pod jaką marką, to nie możesz wziąć w promocji za darmo kolejny raz nawet w innej platformie. Tzn. pewnie się da, ale naliczą Ci opłaty jak za normalną, a te nie są małe. Share this post Link to post Share on other sites
Sylvia 0 Report post Posted July 9, 2016 (edited) To ja pisałam nie wiem czemu mnie wylogowało w trakcie Edited July 9, 2016 by Sylvia Share this post Link to post Share on other sites
Guest Arek Report post Posted July 14, 2016 Gdzie można znależć obiektywne opinie o tego typu firmach, bo na forach to mi się wydaje, że piszą też przedstawiciele danych firm budując dobry pi-ar Share this post Link to post Share on other sites
Sylvia 0 Report post Posted July 15, 2016 (edited) Jeśli chodzi o opinie o Ekspres Kasa - http://antyhaczyk.blogspot.com/2015/05/ekspres-kasa-opinie-pozyczki.html Wszędzie są opinie pisane przez przedstawicieli firm, ale to łatwo rozróżnić, bo te bardzo pochlebne się od razu wrzucają w oczy, prawdziwi klienci raczej rzadko piszą takie opinie. Edited July 15, 2016 by Sylvia Share this post Link to post Share on other sites
Marti80 0 Report post Posted May 25, 2017 Dokładnie, trzeba uważać na pozytywne opinie Share this post Link to post Share on other sites
Guest joanna89 Report post Posted September 8, 2017 szczerze polecam ci inna firmę a mianowicie KREDYT OK, można umówić się z doradcą na godzinę lub zwyczajnie podejść do oddziału. mi babeczka zrobiła konsolidację dwóch pożyczek pozabankowych i w końcu się pozbyłam tych nieszczęsnych chwilówek. Share this post Link to post Share on other sites
Kredyty i Pożyczki 24 0 Report post Posted October 19, 2017 wziął pożyczkę, wszystko było przezroczyste i przejrzyste Share this post Link to post Share on other sites
bookmajster 0 Report post Posted August 30, 2019 Nie polecam Share this post Link to post Share on other sites
Olga Elena 0 Report post Posted April 13, 2020 Pandémie de coronavirus dans le monde - quelle est la prochaine étape pour l'économie polonaise? salut citoyen je vous offre des fonds d'investissement pour des prêts privés entre particuliers en cas de pandémie si vous avez besoin d'un prêt pour payer des dettes ou autre choisi; nous sommes à votre disposition si vous êtes intéressé par un prêt, contactez mon montant du prêt: .....? maturité: .....? Whatsaps: rappelez-vous que vous êtesune banque crédible et légitime n'utilise ce canal. olgaelena0001@gmail.com merci Share this post Link to post Share on other sites
sylwula 1 Report post Posted April 14, 2020 Pierwszy w Polsce ranking pożyczek! Wpisujesz kwotę, ilość rat..i pokazuje gdzie najlepiej wziąć http://www.konkursomania.pl/ranking-pozyczek Share this post Link to post Share on other sites
sylwula 1 Report post Posted April 15, 2020 Wygraj Samsung SMART TV lub iPhone XS! Nowa strona z konkursami! http://www.konkursomania.pl/ Share this post Link to post Share on other sites