tunia 3 Report post Posted January 10, 2016 Cześć.W tym roku trochę z tym biednie. NIe zauwazyliście? Byłam wczoraj w galeriii oraz niczego sensownego nie znalazłam.... Share this post Link to post Share on other sites
Dona 4 Report post Posted January 10, 2016 Trzeba było iść zaraz po świętach - ceny niektórych zabawek 50% w dół. Teraz też można wiele zyskać ale przed świętami sklepy podnosiły ceny aby w styczniu je opuscić z adnotacja "Sale" więc i tak wychodzisz na zero. Share this post Link to post Share on other sites
Marek 0 Report post Posted January 13, 2016 Nie rozumiem ludzi, którzy rzucają się na wyprzedaże (a już w ogóle tych którzy mówią "normalnie to bym tego nie kupił ale było na wyprzedaży"). Share this post Link to post Share on other sites
pebs 1 Report post Posted January 15, 2016 A ja na przykład bardzo lubię kupować z wyprzedaży. Można znależć dużo ciekawych rzeczy w o wiele niższej cenie niż normalnie.Na przykład jakis czas temu zamówiłem sobie nowe buty New Balance. W zeszłym roku kupowałem nową kolekcję i płaciłem prawe 4 stówki. W tym roku udało mi się znależć trochę inny model ale takiej samej jakości za niewiele ponad 200 zł. Będę miał nowe buty na wiosnę. Kupowałem tutaj: supersklep.pl/new-balance W supersklepie sa obecnie dość dobre promocje na obuwie. Share this post Link to post Share on other sites
Lasota9 0 Report post Posted March 6, 2016 W Polsce nie ma fajnych promocji... Share this post Link to post Share on other sites
Dorota 0 Report post Posted June 28, 2016 Nie rozumiem ludzi, którzy rzucają się na wyprzedaże (a już w ogóle tych którzy mówią "normalnie to bym tego nie kupił ale było na wyprzedaży"). ja rzadko odwiedzam galerie, a jak są wyprzedaże to czasem się przejdę. nie wiem czy zauważyłeś, ale czasem na wyprzedażach są ostatnie sztuki, więc to nie tak, że nikomu się dana rzecz nie podobała Share this post Link to post Share on other sites
Waldi 1 Report post Posted October 5, 2016 No zaczely sie wyprzedaze - w sklepie http://sypialnioland.pl trwaja i to w najlepsze. Mozna tam dostac kompletne wyposazenie do sypialni: lozka, materace, ramy, szafy, szafeczki, lustra, komody oraz poduszki/koldry i wszystko co potrzeba do sypialni. Share this post Link to post Share on other sites
Posredniczka 0 Report post Posted October 6, 2016 A ja to uwielbiam te posezonowe.. Ogólnie nie jestem fanatyczką długich podróży po centrach handlowych, ale zawsze na chwilę skoczę i nigdy nie wyjdę z pełnym portfelem. Najgorszy jest fakt, że często w pośpiechu kupujemy rzeczy całkiem nam niepotrzebne, które po wyjściu ze sklepu już nam się podobają mniej. Share this post Link to post Share on other sites
Milena78 0 Report post Posted October 11, 2016 No, po sezonie jest naprawdę tanio. Teraz jest minimum 50% na rzeczy z lata. T-shirty po 10-15zł w sieciówkach, to chyba dobra cena? Share this post Link to post Share on other sites
Justa 0 Report post Posted October 11, 2016 Ja nauczyłam się tylko kupować na wyprzedażach, bez sensu jest przepłacać i kupować nową kolekcje Share this post Link to post Share on other sites
Guest Wiola Report post Posted November 2, 2016 Pracowałam 3 lata w sieciówce. Wyprzedaże są w styczniu i w lutym. Zawsze znajdowałam dla siebie mnóstwo ubrań/rzeczy, których cena była o 75 proc. niższa,. Polecam Share this post Link to post Share on other sites
jocelyn 0 Report post Posted March 13, 2017 Teraz już chyba nie ma żadnych wyprzedaży Share this post Link to post Share on other sites
Zakamarka 0 Report post Posted March 13, 2017 też jakoś nie kojarzę żeby teraz coś ciekawego było. Share this post Link to post Share on other sites
Madame 1 Report post Posted March 14, 2017 Ale niedługo pewnie się pojawią. Zawsze można szukać w internecie, tam zawsze są jakieś promocje. Share this post Link to post Share on other sites
kingali 0 Report post Posted March 14, 2017 Ja też zawsze szukam wszelkich wyprzedaży w internecie Share this post Link to post Share on other sites
Guest Kingusia Report post Posted March 19, 2017 Teraz zaczęły się wyprzedaże. Materace i łóżka Kraków materace-krakow.pl Jeszcze przed sezonem remontowym także mi udało się akurat ustrzelić tanie łóżko i dobrać do tego solidny matarac Share this post Link to post Share on other sites
Mendoza 0 Report post Posted March 22, 2017 Trzeba po prostu szukać. Nie zawsze wyprzedaże są ogłaszane od wejścia do sklepu, często najlepsze promocje można znależć szperając po sklepach. Ja ostatnio kupiłem na przecenie laptop, który warty jest 3000 złotych za 1800. Według mnie duża oszczędność i faktycznie można coś trafić jeżeli się odpowiednio długo tego szuka. Share this post Link to post Share on other sites
Zakamarka 0 Report post Posted March 23, 2017 teraz to jeszcze nie ma jakiś super wyprzedaży, trzeba jeszcze trochę poczekać. Share this post Link to post Share on other sites
kys 0 Report post Posted March 30, 2017 Już po, co lepsze okazje wykupione. Share this post Link to post Share on other sites
Kazik124 0 Report post Posted April 3, 2017 A ja się obkupiłam jak co roku:P Share this post Link to post Share on other sites
celeste 0 Report post Posted June 30, 2017 Co roku załapuje się na wyprzedaże i promocje sezonowe. W sklepie Apia trwa obecnie wyprzedaż kolekcji wiosna lato 2017 Można zaopatrzyć się w modne damskie buty Share this post Link to post Share on other sites
Oia 0 Report post Posted July 2, 2017 (edited) www.wp.pl Edited July 2, 2017 by Oia Share this post Link to post Share on other sites
kys 0 Report post Posted July 6, 2017 Ja nigdy nie czekam, potrzebuje to kupuje. Share this post Link to post Share on other sites
tom5656 0 Report post Posted October 2, 2019 Polecam bardzo fajny, z dużym asortymentem sklep S-computers Oferują nie tylko fajne laptopy, komputery ale także naprawa komputerów oława Wszystkie produkty można bez problemy zakupić na raty. Także polecam do nich zajrzeć bo teraz mają wyprzedaż. Share this post Link to post Share on other sites
KarolKon 0 Report post Posted December 22, 2019 Hej. Zarwało mi się stare łóżko i będę kupował nowe. Nie kupowałem nigdy łózka więc potrzebuję jakichś wskazówek. Chciałbym ,żeby było komfortowe i miękkie. Patrzyłem na łóżka z tego sklepu: https://ecomaterace.pl/lozka/38-941-lozko-kontynentalne-boxspring-loft.html Share this post Link to post Share on other sites