Guest Ewelina Report post Posted December 11, 2015 Potrzebuję pomocy w wyjściu z zadłużenia.wpadłam w tarapaty finansowe,moje zadłuzenie wynosi teraz ok.10000zł i nie umiem już sobie z tym poradzić.na początku tego roku rozstalismy się z mężem i musiałam wynająć mieszkanie dla siebie i córeczek.wzięłam proVidenta na ten cel.byłam wówczas na świadczeniu rehabilitacyjnym z powodu choroby ręki (stan po4operacjach).do grudnia br.miałam umiarkowany stopień niepełnosprawności,teraz czekam na komisje.dostawałam ok1600zl.ale niestety zaczęło nam tych pieniędzy brakować.i tak pomysł z pierwszą chwilówka potem kolejna żeby spłacić pierwszą i kolejna gdy trzeba było wysłać dzieci do szkoły.we wrześniu ZUS nie przedłużył mi świadczenia więc znalazłam pracę przy produkcji mięsa.cieszyłam się że naprawie swój budżet kiedy lekarz medycyny pracy załamał mnie nie dopuszczając mnie do pracy.z zusem walczę do tej pory.przetrwalam miesiąc dzięki pożyczce u rodziny,potem znalazłam pracę bez umowy ale znów zarabiam1800.staram się spłacać długi ale to nic nie daje bo jak zmniejszam jeden dlug to dostaje kolejny monit i dołączone odsetki z innej.to studnia bez dna.już nie mam sił,nie wiem jak z tego wybrnąć Share this post Link to post Share on other sites
deli 0 Report post Posted April 8, 2016 Znajomy mi wspominał, że www.vertusfinanse.pl, jest w stanie pomóc w takich sytuacjach. Firma sprawdzona, więc myślę, że warto by było skorzystać, ale to już musisz samodzielnie sprawdzić Share this post Link to post Share on other sites
Concash.pl 1 Report post Posted April 23, 2017 Warto zainteresować się tematem pożyczek prywatnych, ponieważ takie rozwiązania potrafią być znacznie tańsze Share this post Link to post Share on other sites
anastazia 0 Report post Posted July 31, 2022 Myślę, że nie ma nic niebywałego w pożyczaniu pieniędzy, ale powinno się wiedzieć, że jest to rzecz do spłacenia. Zdecydowanie przeróżnie w życiu może się zdarzyć i w razie co spłata chwilówek okazała się problematyczna to trzeba szukać rozwiązań np. konsolidację zadłużenia. Share this post Link to post Share on other sites
Eliza111 0 Report post Posted December 21, 2022 Decydując się na współpracę z ekspertami zawsze uzyskacie najlepsze możliwe rezultaty. Dlatego chciałbym Wam polecić stronę https://pomoc-lekarska.pl/e-recepta/ , na której znajdziecie macie możliwość na konsultację lekarskie, uzyskanie e-recepty lub zwolnienia lekarskiego online. Share this post Link to post Share on other sites
Żenia 1 Report post Posted January 14, 2023 Ja również jestem przekonana, że przede wszystkim bardzo ważną sprawą jest to aby mieć wiedzę który lekarz będzie nam tak naprawdę potrzebny. Moim zdaniem świetną sprawą jest korzystanie z usług w centrum medycznym https://goo.gl/maps/r5ZTp1NW5UpizbtN6 i wiem, że w płocku to jest właśnie jedno z polecanych miejsc. Share this post Link to post Share on other sites
Robotek1521 0 Report post Posted July 24 Przykro mi, że przeżywasz tak trudną sytuację. Rozważ skontaktowanie się z doradcą finansowym lub organizacją oferującą pomoc zadłużonym, którzy mogą pomóc w restrukturyzacji długów oraz negocjacji z wierzycielami. Możesz również sprawdzić możliwość złożenia wniosku o upadłość konsumencką, co może być rozwiązaniem, jeśli inne opcje zawiodą. ___________________________________ https://megaprzeprowadzki.pl/artykuly/folia-babelkowa-do-przeprowadzki-jak-uzywac/ Share this post Link to post Share on other sites