Maklein 0 Report post Posted October 13, 2015 Jak długo przychodzi do nas karta do bankomatu? Jak dzisiaj założę np. konto w Smart Bank, to w ile ta karta ze Smart Bank do mnie dojdzie? Czy to kwestia zawsze do 14 dni? Share this post Link to post Share on other sites
0 Fakir 0 Report post Posted October 19, 2015 Nie koniecznie 14 dni ,może być wcześniej ale jak poczekasz z założeniem konta to czas się wydłuży .A tak dokładnie to chyba nie jest to do określenia . Share this post Link to post Share on other sites
0 Witek 27 Report post Posted October 20, 2015 Czasem przychodzi w tydzień. Share this post Link to post Share on other sites
0 Kredytyk.pl 0 Report post Posted January 7, 2016 znajomemu przyszło wszystko po 5 dniach od wypełnienia wniosku o karte przez internet Share this post Link to post Share on other sites
0 natka 0 Report post Posted February 2, 2016 w niektórych bankach karta wysyłana jest do 7 dni Share this post Link to post Share on other sites
0 einar88 0 Report post Posted November 30, 2016 Moja doszła w ciągu tygodnia:) Share this post Link to post Share on other sites
0 Adams 0 Report post Posted December 3, 2016 W zależności od banku. W niektórych w ogole nie dochodzi! Share this post Link to post Share on other sites
Jak długo przychodzi do nas karta do bankomatu? Jak dzisiaj założę np. konto w Smart Bank, to w ile ta karta ze Smart Bank do mnie dojdzie?
Czy to kwestia zawsze do 14 dni?