Maklein 0 Report post Posted October 13, 2015 Jak długo przychodzi do nas karta do bankomatu? Jak dzisiaj założę np. konto w Smart Bank, to w ile ta karta ze Smart Bank do mnie dojdzie? Czy to kwestia zawsze do 14 dni? Share this post Link to post Share on other sites
0 Fakir 0 Report post Posted October 19, 2015 Nie koniecznie 14 dni ,może być wcześniej ale jak poczekasz z założeniem konta to czas się wydłuży .A tak dokładnie to chyba nie jest to do określenia . Share this post Link to post Share on other sites
0 Witek 27 Report post Posted October 20, 2015 Czasem przychodzi w tydzień. Share this post Link to post Share on other sites
0 Kredytyk.pl 0 Report post Posted January 7, 2016 znajomemu przyszło wszystko po 5 dniach od wypełnienia wniosku o karte przez internet Share this post Link to post Share on other sites
0 natka 0 Report post Posted February 2, 2016 w niektórych bankach karta wysyłana jest do 7 dni Share this post Link to post Share on other sites
0 einar88 0 Report post Posted November 30, 2016 Moja doszła w ciągu tygodnia:) Share this post Link to post Share on other sites
0 Adams 0 Report post Posted December 3, 2016 W zależności od banku. W niektórych w ogole nie dochodzi! Share this post Link to post Share on other sites
0 PromoBank 0 Report post Posted Sunday at 08:38 AM Karta bankomatowa (debetowa) jest zwykle wydawana w ciągu 5-14 dni roboczych od złożenia wniosku, w zależności od banku i sposobu dostawy (poczta, kurier, odbiór w oddziale). Karty wirtualne dostępne są od razu po aktywacji online. Sprawdź regulamin banku i upewnij się, że dane adresowe są poprawne, by uniknąć opóźnień. Share this post Link to post Share on other sites
Jak długo przychodzi do nas karta do bankomatu? Jak dzisiaj założę np. konto w Smart Bank, to w ile ta karta ze Smart Bank do mnie dojdzie?
Czy to kwestia zawsze do 14 dni?