Meksyk 0 Report post Posted September 10, 2015 (edited) Przeczytałem własnie na blogu [...] o pożyczce w Net credit za darmo - jeszcze tutaj nie korzystałem z pozyczki za darmo i chciałem was zapytać o opinie czy faktycznie za darmo? \Czy jeśli miałem pożyczkę za darmo w vivus to czy tutaj mogę wziąć? Edited September 24, 2015 by admin linkowanie do PP zabronione w regulaminie Share this post Link to post Share on other sites
pozyczkamaxx 1 Report post Posted September 10, 2015 Ja w sumie nie wiem ale wiem, że taka pseudoreklama jest śmieszna. Share this post Link to post Share on other sites
e-money 0 Report post Posted September 10, 2015 Zachęcam do przeczytania regulaminu netcredit. Tam pewnie będzie odpowiedż na nurtujące Pana pytanie. Share this post Link to post Share on other sites
Sylvia 0 Report post Posted July 9, 2016 Oni się reklamują z pierwszą pożyczką do 2000 zł za darmo, a jak się wypełni wniosek to wyskakuje, że mogą pożyczyć 600 zł albo 8000 zł, na te 2 tysiące to nie wiem ile trzeba wpisać w zarobkach chyba z 10000 minimum Share this post Link to post Share on other sites
Sylvia 0 Report post Posted July 9, 2016 (edited) albo 8000 złPrzepraszam miało być 800 zł, ale nie mogę wyedytować, bo mi wyskakuje, że nie mogę puki nie napiszę 20 postów, a nie dodałam tam linka żadnego. Edited July 9, 2016 by Sylvia Share this post Link to post Share on other sites
Guest Arek Report post Posted July 14, 2016 Gdzie szukać obiektywnych opinie o takich firmach, niesponsorowanych? Share this post Link to post Share on other sites
Sylvia 0 Report post Posted July 15, 2016 (edited) Może Ci pomoże moja opinia o NetCredit http://antyhaczyk.blogspot.com/2015/07/netcredit-incredit-opinie.html starałam się obiektywnie opisać, ale od tego czau już trochę pogorszyła się moja opinia na temat tej firm. Jeszcze na uwagę zasługuje fakt, że NetCredit jest również właścicielem InCredit i jak ktoś w jednej firmie brał pierwszą pożyczkę za darmo i weżmie w drugiej to mu naliczą normalne opłaty. Nie byłoby może w tym nic złego jakby wyrażnie było oznaczone tak jak to robi Ferratum, że to ta sama firma, ale trzeba trochę się zagłębić w stronę żeby to znależć. Dodatkowo te 2000 zł to raczej wabik marketingowy, bo nie dają tyle przy pierwszej pożyczce. Edited July 15, 2016 by Sylvia Share this post Link to post Share on other sites
Geldmarket 0 Report post Posted April 8, 2017 Stara ale jara pożyczka i jak już tu wielu określiła działając pożyczkodawca pod in i net credit Czy łatwo dostać pożyczkę w tych firmach?? raczej nie sam fakt pożyczania za darmo nie jest powodem polecania firmy no i tylko 30 dni na oddanie Chwilówki mnie nie przekonują Share this post Link to post Share on other sites
Marti80 0 Report post Posted May 25, 2017 Jedyna pożyczka jaką brałam,obyło się bez problemów, ale nie wierzyłabym nikomu z internetu w tych sprawach Share this post Link to post Share on other sites