Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.
Polityka Prywatności    Jak wyłączyć cookies? AKCEPTUJĘ
Jump to content
Sign in to follow this  
Guest Agnieszka

Potrzebuję pomocy

Recommended Posts

Guest Agnieszka

Witam, jestem już trochę podłamana swoją sytuacją finansową . Władowałam się w spore długi ,coś próbowałam spłacać ale jest tego bardzo dużo jak dla mnie około 4000zł , nie mam stałej pracy,jestem na utrzymaniu męża, który daje mi tyle ile może na spłaty, bo mamy jeszcze dwójkę dzieci. Szukam pracy , ale niestety ze względu na mój chory kręgosłup nie wszystko mogę robić. 

Guest Agnieszka

Witam kilka razy próbowałam wysłać maila ale niestety coś z adresem nie tak.

Wysłałam odpowiedż przez stronę kontakt ukredytowani .

Guest Agnieszka

Proszę o kontakt na maila 21gwiazdy@wp.pl ja próbowałam pisać ale mail nie poprawny.

Spokojnie, nie było mnie trochę na forum. Odpisałem Ci, ale tak jak pisałem osoby wysyłające maile ze smartfonów niestety nie oddały mi nawet jednej raty z udzielonych pożyczek bez oprocentowania. Staram się więc być ostrożny i pomagam tylko osobom pokrzywdzonym przez los które nie mogą znależć pracy z innych powodów niż własne lenistwo i brak kwalifikacji bo na to mogą zawsze zaradzić i wziąć się do pracy.

Guest Klaudia

Witam serdecznie, tez napisalam na podany adres email, ale niestety jest bledny. Nie poddaje się tak szybko i w zwiazku z tym bardzo proszę moderatora o kontakt na email: marripossa@interia.eu z gory bardzo dziekuje

Guest Marta

Witam serdecznie,bardzo proszę Pana o kontakt. Chciałabym bliżej przedstawić Panu moja sytuacje,może ma Pan możliwość i chęci żeby mi pomóc. Z góry dziękuje . Mój mail to marka1909@interia.pl